perjantai 16. maaliskuuta 2007

Eesti, Eesti, Eesti, kaipaan sinne p**********

Olen yrittänyt tehdä viron tehtäviä, mutta eihän siitä h******* tule h**** v***** kun en s****** tajua mitä p********* näillä v**** sekavilla s******* lauseilla haetaan takaa. ¤#%&%)!!!!

Moodusta laused: preesens jaatus
koeraga trepist alla esimene korrus tulema

koiran kanssa rapusta alla (alas, antautua, v****?) ensimmäinen kerros tulla

Mitä v*****?! Rapusta tulee koiran kanssa alas koko p******** ensimmäinen kerros?

Tehkää jykevämpiä kerroksia ja pitäkää pienempiä koiria siellä Eestissä, ettei täällä Suomessa üliõpilane tule aivan sekapäiseksi. Kiitos.

7 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Tulla ensimmäisestä kerroksesta koiran kanssa alas ? ? ? ? ? ?

No, en tiä.

Ohari kirjoitti...

Anne, kiitoksia pähkäilystä ja jotain tuollaista varmaan. Osa sanoista on taivutettu ja osa ei – jotenkin yhtäkkiä kuvittelisi, että silloin sanojen muodot on annettu lauseeseen sopiviksi, tai sitten kaikki sanat pitäisi taivuttaa lauseen mukaan.

Mitä minä noille rapuille teen?

Tuleme koeraga alla esimese korruse trepist. ??
Tuleme koeraga trepist alla esimesse korrusesse. ??

Äh. Koirat ja raput muodostavat muutenkin huonon yhtälön.

/mek kirjoitti...

Mutta mitä tehdään jos ajaa poron kanssa kolarin?

Ohari kirjoitti...

/mek, tervisi minu sõbral ja emal? Ära helista hilja õhtul? Kui poiss ei elaks Eestis, tahaks ta elada Lapimaal? IIIKKK! En minä tiedä? Katsotaan, ettei tuulipuvun narut mene sekaisin?

Ohari kirjoitti...

HAETAAN TAKAA!?

HOHO! Miten voin käsittää viron kielestä yhtään mitään, kun kirjoittelen omaa kotimaistakin miten sattuu? :-D En korjaa, olkoon noin. Ajakoot muut takaa, minä haen.

ZePanda kirjoitti...

teretere, ei mull mida asja ole aga kui voib inimene vastusta hougutust buhu oma eesti keelt ko tilaus tuleb kohtisuora?

Ohari kirjoitti...

Zepa, ei voikaan, tämä ainakaan. Sitähän pulpahtelee lähimmäisten riesaksi tämän tästä. Sori vaan ihmiset! Viro on kivaa, mutta sen opiskelu joskus vähän tushkaa. Voi se olla kielenopiskelukin näköjään yhtä googletuksen juhlaa, arvailua ja salapolliisityötä. Nämähän ovat sinänsä (myös) kivaa puuhailua, mutta tushka iskeekin siinä vaiheessa, kun mitkään tunnetut keinot, meditaatiota ehkä lukuunottamatta, eivät auta etenemisessä. Tulee HUUTO – suomeksi.