perjantai 9. maaliskuuta 2007

Rakentavaa palautetta

Istun koneen ääressä ja näperrän pakastimen kuvaa, kun teini pyrähtää viereen. Hän ottaa pääni käsivarsiensa tiukkaan syleilyyn, silittää kovakouraisesti hiuksiani ja sanoo äärimmäisen hellästi:

"Voi äiti kun sää oot niin lutunen siinä, kun sää yrität tehdä töitä, vaikka ei niistä mitään tule, kun et sää kultapieni osaa mitään kumminkaan, mutta ei se mitään. Niin voi käydä joskus."

Tämän ilmoituksen jälkeen hän tanssahtelee takaisin eteiseen peilin ääreen keikistelemään.

* * *

Ei tule hihitykselle loppua. Teinit!

7 kommenttia:

minh kirjoitti...

Voih...teinit!On se hienoa, että tytär noin äitiään lohduttaa!

Meidän teini kävi juuri kääntymässä ja sanoi: "ai sä oot koko päivän hillunu tossa kaavussas täällä ja roikkunu netissä. Kyllä mä tiedän!" ja pamautti oven kiinni pihalle mennessään.
-minh-

Holle kirjoitti...

Kuristaa kurkusta ja karjuu: "Why you little..."

Elma kirjoitti...

Siis naiset- älkää tappako mua nauruun nyt hei oikeesti!

Ensin toi Oharin pakastinnäperrys ja lohduttava teini! Somaa ! Ihana teini! Naurattaa!

Sit toi Minhin teinin mainitsema kaapu.. Saan sieluni silmiin aika villejä näkymiä Minhistä kaavussa ja .. naurattaa ! :D

Ja toi kirjainsalasanakin lupaa naurua. Voi nauru sentään.

Wilhelmiina kirjoitti...

Kiva teini sulla. :D

Sulla on myös tyylikkäät salasanat tänään: fuuges!

Ohari kirjoitti...

Meidän perheessä tuo huumori lienee vähän rujompaa sorttia :-D Uskokaa kuitenkin, että silkkaa, sulaa ja melkein äklötahmaista hellyyttä oli ilmassa sakeana, kun teini antoi lausuntonsa :-)

Anonyymi kirjoitti...

Meidän teini (13, poika) puhui mulle tänään illalla ruotsia ehkä tunnin. Vad heter du? Vad kallas du? Har du egen häst? Hur bor du? Jag ringer polisen! Halvat huvit, ja mitä tekee teinin äiti, yläkoulun ruotsinopettaja, halkeaa tietysti ylpeydestä :)

Hanna G

Ohari kirjoitti...

Hanna G, osuipa nauruhermoon tuo kuvailusi :-D Sinä olet juuri oikea ihminen, jolle leuhkia, että tämä kyseinen teini valitsi ensimmäiseksi valinnaisaineekseen (lisä-)ruotsin. Harmillista on, että pienestä koulusta ei saatu ryhmää aikaiseksi ja ruotsi jäi. Höh.