perjantai 6. huhtikuuta 2007

Voi tätä kiduttavaa tuskaa taas

Tänään olen syönyt parsaa bearnaisekastikkeella, uuniperunalla, tomaatti-mozzarellasalaatilla, punaviinillä ja hyvällä seuralla. Päälle* huitaisin purkillisen Dr. Öetkerin suklaavanukasta hyvän seuran nauttiessa mämmiä kermalla. Päälle-päälle otimme kukin kupposen kahvia – ja vähän lisää punaviiniä. Sanoisin, että oloni on euforinen, jos ei olisi pitkäperjantai, jolloin kuuluu kitua. Aika huonosti kiduttu, myönnän.

Taidan kellahtaa vatsani viereen ennen saunaan lähtöä ja toivottaa itse kullekin yhtä piinallista pitkäperjantaita. Kärsikää laillani ja kanssani!


* * *

*) Tarkoitan siis, että söin jälkiruoaksi suklaavanukkaan, en toki huidellut sitä hyvän seuran päälle. Olisivat suuttuneet ehkä, vaikka muuten kovin leppoisia herroja ovatkin.

7 kommenttia:

ZePanda kirjoitti...

Hyvähyvä. Puanviini ja ruoka tekee aina päivästä juhlan. Erikseenkin, mutta varsinkin yhdessä. Mää meen illalla kattoo Idolssin loppukisat naapuriin, ja siellä ois kai lohisalaattia. Sitten mäkin voin vötkähdellä, onneksi on alamäki tulla kotiinpäin.

/mek kirjoitti...

Jos oli oikeita herrasmiehiä niin ei ne olisi suuttuneet vaikka suklaata olisit päälle valellut.

Jos ne taas ei ollut oikeita herrasmiehiä niin ne olisivat voineet siitä vaikka innostua.

Ohari kirjoitti...

Zepa, lohisalaattia oooh! Vötkähtely alamäkeen on ehkä elämän onnellisinta (ks. alla).

/mek, sulla on toi pointti kokolailla kohdallaan aina. Kerroin kommenttisi herraseuralle ja ne teinikielellä ilmaistuna *repesivät*

Tulkoon tässä samalla edit:
Kävelin äsken kaikessa rauhassa Rajaportin saunasta (oooh) kautta Pispalan Pulterin takaisin Amuriin ihanaisessa Tampereen illassa, laskevassa auringossa, myötätuulessa, vötkäillen alamäkeen. Jos onnellisuus pitäisi välttämättä paketoida sanoiksi, olisin nyt pahassa liemessä.

/mek kirjoitti...

Jos ette kerro kenellekään niin mä voin paljastaa käyneeni Rajaportin saunassa tammikuussa. Se on ehkä paras sauna missä olen koskaan käynyt.

Kaiken lisäksi porukkaa oli riittävästi eikä kukaan silti ollut selvin päin.

Ohari kirjoitti...

/mek, hah, me olemme tuosta kyllä kuulleet (eihän meiltä mikään salassa pysy) ja vain vaivoin pidätelleet ärhennystä asian tiimoilta. Ens kerralla kannattaa ilmoittaa etukäteen.

minh kirjoitti...

Dr, Öetker on meidänkin ystävä. Huoltsikalta saa tohtorin mozzarellapizzoja jos ei jaksa tehdä ruokaa ja on sillä kaikkea muutakin hyvää. Toinen kiva setä on Dr. Hauschka, jonka shampoota käytän mieluusti. Ja muitakin tuotteita, jos niihin vain olisi varaa.
-minh-

Ohari kirjoitti...

Ikävää, että tuo öetker herättää lähinnä ...noh... öetker-mielikuvia. Hyvää suklaavanukasta se tekee ainakin. Hauszchckasta en ole edes ennemmin kuullut, kuulostaa hauskalta tohtorilta hän myös :-)