keskiviikko 9. toukokuuta 2007

Aina kun mä maitoo juon – ja ainahan mä juon...

Kaksi pitkää ja laihaa teinityttöä pystyy hävittämään vajaassa vuorokaudessa taloudesta viisi litraa maitoa. 5! Kun tivasin heiltä: "Miten ihmeessä on mahdollista, että olette huidelleet menemään tuollaisen määrän? Eihän tuommoinen mölön kittaaminen ole enää edes terveellistä", he kaivoivat selkänsä takaa esiin vielä laihemman ja puolet lyhyemmän lajitoverinsa ja sanoivat: "Toi söi meillä. Se joi kaikki maidotkin." Niin varmaan, kylläpä, kylläpä.

Ei ihme, että aina on läksyt tekemättä, kun koko ajan pitää olla maitoa juomassa.

7 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Jaiks! Sullehan tulee uskomattomat punttitreenit kun rahtaat niitä maitolitroja kaupasta. Järkyttävää ryyppäjäistä kyllä - kaveritkin mukana kiskomassa kaksin käsin mölöä. On aikoihin eletty. Silloin kun täti oli nuori, maitoa ei toudellakaan juotu!

Ohari kirjoitti...

Maitoraahaus on murhaa! Olenkin harkinnut lehmän hankkimista parvekkeelle. No ei vais rakkaat eläinsuojelijahenkilöt: pankaa vain varmistin eerikäiseenne edelleenkin päälle. Jotenkin tuntuu kyllä kamalalta, että äiti sanoo lapselleen: "Et kyllä juo enää yhtään maitoa tänään!" Vähän niin kuin olisi sylin kieltänyt. Kun lapsi kuitenkin on lähes kaksimetrinen (tai ainakin minua pidempi) ja laktooseissaan pieree kuin kookas työhevonen, kiellolle on peruste ja maitokiintiö ihan asiaa.

Zepander kirjoitti...

Ne mitään oo juonu. LETTUJA ovat paistaneet sulta salaa ja tehneet PANNUKAKKUVA ja mansuhillon kanssa syöneet ja kavereillekin tarjonneet!

.tvik kirjoitti...

Ennaltaehkäisyä kuule.

Amerikassahan ne viisauden uutisoivat että rasvaton maito lisää hedelmättömyyttä.

Aika vetää hihasta perinteinen "kukka ynnä mehiläiset" performanssi?

Ohari kirjoitti...

Zepa, muuten ihan uskottava teoria, mutta kun ne ovat niin kamalan laihoja. Kai tuommoisen viiden litran pannari-/lättytaikinan jossain pitäisi näkyä? Ja vaikka olisivatkin, silti. VIISI LITRAA!!!!11! VUOROKAUDESSA!!!1!

.tvik, WHOAAH, kiskovatkohan ne vintiöt maitoa ettei tarvitsisi käyttää kondomia? Hullumpiakin urbaaniteinilegendoja on kuultu... Täytyypä ottaa asia puheeksi, kukat, mehiläiset ja muut suristimet.

Varapygmi kirjoitti...

Epäilen maitokylpyä, eikös Kleopatra jo muinoin sellaisella kauneuttaan vaalinut. Pienehkö on tosin soikko tai kenties joutuu jatkamaan vedellä.

Entä jos vaihdat maidon piimään, jos se vähän hillitsisi juopottelua?

Ohari kirjoitti...

Pygmi, tuo on loistava teoria! Likat ovat molemmat sen verran riukuja, että mahtuvat hyvinkin ämpäriin mutkalle.

Laitan piimän harkintaan. Ainakaan siitä tehty kaakao tuskin on yhtä sujuvaa juotavaa kuin maidosta sekoiteltu. Hähää. (Tosin piimässä kylpeminen voi olla vielä mukavampaa kuin maidossa muliskelu... hmm.)