maanantai 28. toukokuuta 2007

Puhdistus- ja jäätelömelua

Mikä ihme siinä on, että mainoksissa puhdistustuotteiden pitää välttämättä pälpättää? Ärsyttää. Taas kerran esiteltiin televisiossa markkinoille tullut wc-tuote, joka osaa jutella. Tosi hienoa! Paitsi että en suostu ostamaan yhtään puhuvaa puhdistusvimpainta tai -ainetta, vaikka se kuinka pätevästi kalkattaisi hienoista ominaisuuksistaan.

Tiedoksi jo taloudessa majaileville pullo-, tiski- ja wc-harjoille, raikastimille, suihkeille ja pölyräteille:
Jos alatte nurkissanne vekkulisti puhua pulista tai ojennella ankankaulojanne, olkoonpa ne miten somat hyvänsä, vannon, että huitaisen napakasti vasaralla päin näköä. Se on kerrasta poikki. Meillä ei siivousvälineistö hillu.

* * *

Samalla tavalla tekisi mieleni uhkailla jäätelöautoa. Tulepa kuule kerran vielä huudattamaan sitä pilliä tuohon ikkunani alle, niin... vähintään irvistän. Saatan näyttää käsimerkkejäkin, kun oikein hermostun!

(Jäätelöautoa ei voi uhkailla kirveellä eikä kiväärillä, vaikka kuinka tekisi mieli, koska siellä on ihminen sisällä. Ihmisparka siinä hirvittävässä pimputuksessa! Ajatuskin koskee päähän kovasti.)

* * *

Olen tänään ilmeisen herkkä äänille. Se johtuu siitä, että olen hieman krapulainen. Maanantaina! Hyi minua. Eikä edes hävetä.

8 kommenttia:

minh kirjoitti...

Kuule just Lapsen kanssa kiroiltiin yhdelle mainokselle, jossa joku puhdistusaine taas piti korviariipivää mäjästystä ja huutelua. Tolu ei ole mun käsittääkseni vielä ainakaan puhunut, mutta sinä päivänä kun se aloittaa, se lentää ikkunan läpi pihalle. Kaikkea sitä saa ihminen kestää, ja vielä krapulassa!
-minh-

Ohari kirjoitti...

Minh, niin! Ja mitä varten ruokien pitää lentää? Vihaan mainoksissa lentäviä ruokia. Krapulassa ja ilman krapulaa.

/mek kirjoitti...

Son hyvä että harjoittelet krapulassa oloa. Mulla on sellainen olo, että sille taidolle on vielä kysyntää.

Ohari kirjoitti...

/mek, kun krapula alkaa käydä kuin vanhalta tekijältä, se pentele on ohi. Pitää ottaa vissiin vähän lisää. (Not.)

marri kirjoitti...

Mun suosikki-inhokki mainoksissa on kuukautissidemainosten sininen litku.
Tosin ne siteet ei sentään puhu.

Ohari kirjoitti...

Marri, joo. Ja toisaalta puistatuksia aiheutti sekin likka, joka kulautti sinisen litkun kurkkuunsa. Odotan mielenkiinnolla, milloin markkinamiehet keksivät, että laitetaanpa tamponit juttelemaan. Tamponi tarinoi, kuukuppi kertoo...

(Jos tuo on ällöttävää, katsokaapa tätä: Vesa Keskinen on tänään uutisissa. Voiko tästä vielä päivä ällöttävämmäksi mennä. Onneksi ei ole enää krapula, sietämätöntä olisi se.)

--KATA-- kirjoitti...

"Menimme hänen kanssaan ullakolle ja harrastimme siellä kiihkeää seksiä yhteistuumin"

HYI HELEVETTI!

Ohari kirjoitti...

Kata, nimenomaan. Kuvotuksen maksimointi.