maanantai 14. toukokuuta 2007

Tuhmaa, tuhmaa

Perjantainen tentti oli mennyt loistavasti (4), niinpä palkitakseni itseni heittäydyin tosi tuhmaksi, marssin kauppaan ja ostin itselleni kuuman tulipunaisen, pervoimman, paksuimman ja kovimman hekumakapineen ikinä. Kun sivelin sitä bussissa matkalla kotiin, laskeutui tyytyväinen hyrinä ylleni. Tuossa se nyt odottaa kutsuvana sängyllä.

Iso suomen kielioppi. Uuh!

* * *

Kaksi tenttiä enää tänä keväänä. Kaksi. Alan käydä rasittavaksi tentteineni, tiedän, mutta silti: kaksi. 2.

16 kommenttia:

Helen kirjoitti...

Hyvä ostos! Mun piti ostaa tuo Akateemisesta helmikuussa kun oli niitä alekuponkeja, mutta eikös ollut loppu! Toki mulla on sieltä lopusta niitä ilmiöitä valokopioituna parin sadan sivun verran...

Ohari kirjoitti...

Törkeän kallis hemmoitteluhoitohan tuosta tuli (118,-) eikä minulla oikeastaan olisi ollut siihen varaa, mutta... on se niin, niin ihana!

Varapygmi kirjoitti...

Käypi kateeksi, se kuuluisi saaha hyllyyn. Vaikka edistys etenisi siihen pisteeseen, että sama kama löytyisi netistä, kyllä akustista versiota on mukavampi plarata. Tarttuu tieto paremmin tällaiseen vanhaan vätykseen.

Niin siis, en minä tuota opusta kunnolla tunne, mutta puhun mielikuvien pohjalta. Toisaalta, luulin kaipaavani myös sivistyssanakirjaa, mutta siinä taisin olla väärässä. Myin divariin, koska en keksinyt sille hyötykäyttöä, pelkkää snobihommaa korkeintaan.

Marsu kirjoitti...

Uuuu, mikä märkä uni! Olen tyytynyt tähän asti jakamaan rakkaani muidenkin kanssa. Oma olisi NIIN ihana.

Hestia kirjoitti...

Et varmasti tule katumaan, vaikka hinta kyllä kirvelee. Itse hankin tuon heti julkaisun jälkeen - ja hinta kirveli siitä huolimatta, että sain sen suhteilla puoleen hintaan.

Zepander kirjoitti...

(hihi, 'akustinen')

No on se. Kyllä tommonen pornotusvälineistö pitää olla ajanmukaisessa kunnossa, sano. Mä en enää kieliopeista silleen, se ikä on jotenkin mennyt jo ohi. Mutta siis sanakirjat ja kartat, lääh, kyllä kiitos kelepoo edelleen...

Kaura kirjoitti...

Irstaa! Mulla on ehkä tenttejä enää nolla, jos en piittaa arvosanasta. Yksi essee vielä istuu olkapäällä ja sit toi raru.

--KATA-- kirjoitti...

Kauheaa kun mä välillä kärsin lukiessani teidän aktiivisten aikuisopiskelijoitten saavutuksista ja tiedoista.
Tunnen oloni tyhmäksi, en osaa kirjoittaa yhdys sanojakaan enää! Ihan seniiliksi tulossa, pitäiskö munkin opiskella? Miten semmoinen rahoitetaan? Mitä jos aloitan kaiken ja sitten en menekkään sinne, niinkuin ennenvanhaan koulussa!? Se olisi kauhean noloa.

Tai jos mää menisin puutarhurikouluun tai alkaisin lukea astronautiksi tai vaikka viisujuontajaksi!

Onnee nyt sen kirjan kanssa. Mä ainakin nukkuisin sen kanssa oikein hyvin.

Saara kirjoitti...

Oi, hienoa Ohari! Kaikki. Hei hyvä meininki.

Ohari kirjoitti...

Pygmi, akustinen kirja on hieno ilmaisu! Hieno! Sinä oot tietenkin jo ISK:sta tietoa kahminut, mutta tässäpä linkki kirjan esittelyyn. On se ihana, ooh.

Marsu, kyllä omassa armaassa puolensa on, sitä voi pitää vieressä koko yön, ooh.

Hestia, luulen kans, että opus on hintansa väärti. On siinä puolensa, että tuo järkäle on kotona eikä sitä tarvitse kuljetella kirjastosta (trukin tarvitsisi siihen hommaan).

Zepa, joo, onhan tästä ollut kai puhettakin, mutta tuon sanakirja- sekä karttaperversion jaamme. Joskus tuijottelen karttoja tuntikausia...

Kaura, jiihaa! Mullakin hautuu pari sellaista tenttiä, joiden arvosanat saavat olla mitä sattuu, kunhan eivät hylsyinä palaudu - ja yksi esseekin pitäisi vääntää (vaan epäilen sen olevan iloisa homma). Ra*uahan en uskalla vielä edes ajatella. Ehei.

Kata, rahoitus järjestyy ottamalla velkaa, velkaa ja enemmän velkaa :-D Sitä tulee tänne hihkuttua kaikenlaista hepskukkuuta opiskelusta, milloin etenee, milloin on yhtä tervanjuontia, kivalta tuntuu tänään, mutta jo huomenna ehkä kiroan alimpaan hittoon koko homman ja päätän palata päivätöihin. Ylipäätään olen tietty sitä mieltä, että opiskelu kannattaa ja on kivaa, muttei siinä aikuisena ehkä kyllä paljon järkeä ole, jos ei hommasta tykkää. Äh. Yritän sanoa, että lue ihmeessä jos huvittaa, jos ei huvita, ei kannata – ei tässä mitään sen kummempaa glamouria ole :-)

Saara, oi kiits :-) Hyvä meininki on ittelläskin!

Piikkari kirjoitti...

Oooooooo! Taidanpa ottaa esimerkkiä, olen itse vähemmän irstaan Setälän armoilla tässä asiassa.

Ohari kirjoitti...

Piikkari, oon vain kuullut huhuja Setälästä, mutta haluaisin tietty sitäkin käpälöidä joskus.

Luin eilen ISK:ta parisenkymmentä sivua ja nyt voin jo sanoa, että olen siis niinku niin rakkauksissa yltä päältä.

-- hyppimällä on mahdollista siirtyä paikasta toiseen tai saada vesi pois korvastaan, mutta esim. nukahtamalla ei.

Uuuuhhh!

Anonyymi kirjoitti...

Olipas ihanata käydä täällä taas lueskelemassa! Korvat ja posket punaisina lueskelin moisesta fenno-irstailusta! Itsehän olen sortunut vain anglo-pervoiluun ostamalla paksuja kirjoja esim. "The Riverside Chaucer" ja semmoista. Nyt ne kyllä keskenään muhivat tuolla hyllyssä, kun vaihdoin alaa :(

Terkkuloita ja potkua elämään vaan!

Hali,
Ilona eli palvattu mieli (mun blogger account ei taida olla enää käyttökelpoinen, kun en oo mitn tehny siellä aaaaaaiiiiikoooooooiiiiiiihiiiiin, niin siks tälleen puolianonyymisti)

Ohari kirjoitti...

Hei Palvattu Ilona, ihanata nähdä sinut täällä ja kuulla että viihdyt :-) Kaikenlaista kielipervoilua (ha, taas maximoitiin googlettajien vyöry) voi sitten, kun alanvaihtokiireet helpottavat, harrastaa ihan omaksi ilonakseenkin, eikös niin? Halihali ja terkkuja kans sekä potkua uusille urille!

Venni kirjoitti...

Käsittääkseni M. A. Numminen lauloi säveltämiään ISK:in pykäliä julkistamistilaisuudessa. Ne on aika hervottomia osa. Miksi oi miksi en päässyt sinne!

Nimimerkki En oo kai kertaakaan avannut omaani

Ohari kirjoitti...

Venni, avaa se! Olisipa hauska joskus kuulla nuo Nummisen rallatukset, ehkä niitä voisi käyttää peräti muistisääntöinä :-D