torstai 7. kesäkuuta 2007

Hyttinen

Olisi kerrottavana juttuja, esimerkiksi että olen käynyt jo uimassa ja vesi oli lämmintä ja että esikoinen aikoo uudistaa suhteensa evankelis-luterilaiseen kirkkoon ja päästä juhannuksena ripille ja että siitä on ollut monenlaista hösellystä (mekko-kenkä-tissiliivi-osastolla etupäässä) ja että ilskottava elukka on rantautunut Suomeen ja kauhulla odotan sen hyökkäyksiä ja vaikka mitä juttua pukkaisi päästä, mutta en pysty keskittymään mihinkään, sillä hyttynen tai mikä lie on pistänyt suoraan ukkovarpaan päälle ja se

KUTISEE

niin että järki lähtee päästä ihan just. Morjens! Palataan asiaan, kun kutina taukoaa sen verran, että pystyn ajattelemaan jotain muuta kuin raapimista ja säntäilyä.

2 kommenttia:

kukkis kirjoitti...

Ouh. Varvas on paha paikka Hyttisen pistolle. Lauloiko se mitään pistäessään?

Vaikka oma suhde ev.lut.laisuuteen on niin ja näin, ripari herättää hempeitä ja nostalgisia tuntemuksia. Aattele, sä olet rippilapsen äiti!

Saan heittää hyvästit millekään vkonloppuohjelmalle, mutta jatketaan suunnittelua ja pidetään kesä mielessä :)

Ohari kirjoitti...

Eiköhän kuule jonku dirlandaan siinä vielä vahingoniloisesti vetäissyt, juuri siihen kynnen päälle imaistessaan, se sik^aaHHhaa^hyttynen!

Sama juttu tuossa riparihommassa. Ja se tyttö kuule uudessa mekossaan! Kuinkahan maltan olla kirkossa parkumatta, kun nyt jo alahuuli alkoi uhkaavasti väpättää ja roskia meni silmään.

Suunnitellaan ja ollaan kuulolla, oi peipi.