sunnuntai 10. kesäkuuta 2007

Jänis pakkasella

Viimeisen reilun vuorokauden aikana olen käynyt ihailemassa rhododendroneita Laajasuonpuistossa, syönyt Weeruskassa lohta, hankkiutunut hulppeaan iltapäivähumalaan Hilpeässä Hauessa, pitänyt siiliä sylissä, pessyt hampaat Sikalassa, hillinnyt itseni mestarillisesti Loka Laitisen läsnäolosta huolimatta (en edes nipistänyt häntä, vaikka joskus olen sellaisestakin haaveillut), laulanut ääneni käheäksi Amigossa (Bumtsibum!), käynyt entisessä yleisessä vessassa kuuntelemassa karaokea, syönyt aamiaista kosmopoliittien seurassa ja vaellellut ympäri Helsinkiä korkokengissä niin, että pohkeet huutavat hoosiannaa.

Ei tuosta enää reilu vuorokausi voi hauskemmaksi tulla, luulen.

Seura oli ihanaa: rakkain blogihomoni* Elma, aina viehättävä Helen, puolimaailmanmiehet Ola ja /mek, hellän huolekas Zepa ja Eräs Hurmaava Anonyymi Neitonen. Kiitos tyypit, olette niin – kyllä te tiedätte. Just semmoisia.

* * *

Takaisin kotona on julman kuuma. Mylläsin tuulettimen kaapista, ja nyt se siirtelee kuumaa ilmaa huoneesta toiseen tarmokkaasti. Lämpömittari näyttää 29 astetta. Kyllä kesä on kiva ja jää tänä vuonna ilmeisen vähälumiseksikin. Huh!

* * *

*) Rakkainta blogihomoani Elmaa, homolapsen äitinä ja muutenkin, sieppaa homo-sanan käyttäminen haukkumanimenä, siksi hän lanseeraa sitä kehusanaksi. Koska olen vahvasti samaa mieltä, jatkan tässä tätä käytäntöä.

8 kommenttia:

Zepander kirjoitti...

Tooooo toi toitoi Loka-Laitisesta eteenpäin on mulle ihan uutta asiaa - nukuitteko te taas kerran niinq ollenkaan?

Muuten oon sitä mieltä että eipä huono kesän Virallinen aloitus.

Helen kirjoitti...

Kylläpäs olikin hauska ilta! KIITOS!

/mek kirjoitti...

Ite oot.

Elma kirjoitti...

Oli älyn kivaa ! Kiitos teille kaikille ihanille :)

--KATA-- kirjoitti...

Ooh wau. Pesit hampaat sitten Sikalassa. Tuo sana Sikala aiheuttaa minussa sellaisia haluan heti paistettuja muikkuja! ilmiön.
Tää on kauheeta. Kyllä ne lihapullatkin kävisi. Ja karhu olutta!

Ohari kirjoitti...

Zepa, tässä on julkinen aineisto, 1-tyiskohdat 1-tyisluontoisesti :-) Eikä tosiaan ollut!

Helen, nii-in. Kiitos itelles!

/mek, ite oot. Itte olet!

Elma, oli oli, vaikken tiedä tosta älystä varsinaisesti :-D

Kata, näin tein kuule, vähän omaksikin hämmästyksekseni. Oltiin juuri aiemmin syöty Weeruskassa, mutta jos ei oltaisi, olisin varmaan syönyt Sikalan silakoita-pilakoita. Nyt tuli vaan pysyttyä keittolinjalla. HOHOO, sanoin keitto, eikä tullut enää edes huono olo! :-D

Anonyymi kirjoitti...

Hieno kuva herneaivosta. Oli hienoa tavata.
t. laiska piikkipallo

Ohari kirjoitti...

Piikkipallo, oli tosi kiva nähdä. Olen edelleen siilisöpöydestä ihanaisessa hurmiossa.