lauantai 28. heinäkuuta 2007

Jotkut vaan on niin tiäksä

Hassu ristiriita syntyy, kun tapaa ihmisen, jonka seurasta ei hennoisi millään luopua ja jonka lähdöstä on kuitenkin hyvin onnellinen siksi, että tämä pääsee pitkän ja tapahtumarikkaan* reissun jälkeen kovasti kaipaamaansa kotiin. Eilen Pirkkalan lentokentällä Kataa halatessani en ensin olisi raaskinnut laskea ollenkaan irti ja jo seuraavassa hetkessä olin potkaista persuuksille: "Painu kotiisi siitä!"

Haluan ehdottomasti tiedottaa, että Kata on äärimmäisen viehättävä, hauska ja fiksu nainen. Ei sillä, että olisin muuta odottanutkaan – mutta kieltämättä näiden ihastuttavien puolien volyymi kyllä löi minut ällikällä.

* * *

Torstai oli interblogistisen kaljoittelun päivä. Siinä missä Saara ja Susu Petal hengailivat Helsingissä, meidän seurueemme – minä, Kata, Varapygmi, Kaura sekä pari antikristbloggaajaa – kokoontui Tampereella. Ilmassa oli viuhuvia käsiä tuopeilla (mm. kippis!, prostata! ja prostituutio! -huudoin kohotettuna) ja ilman, varomatonta vitsailua, toistemme kehuskelua ja yleistä hulinaa. Katan fäshön-cornerissa ajoimme itsemme lähes tainnoksiin 60–70-luvun kuosikuvailuilla; Kauran cowboy-sikajoraus sai innokkaan yleisön suorastaan sekapäiseksi. [Varapygmin rapsa tässä.]

Epäilenkin, että pitkän, hiljaisen perjantain syynä ei ollutkaan edellisenä iltana runsain määrin nautittu olut vaan yleinen riehakkuus ja hilpeys. Juopotella siis saa, kunhan ei vaan vahingossakaan mene samaan aikaan pitämään hauskaa. Tämä pitänee yrittää ensi kerralla muistaa – siis sitten noin sadan vuoden päästä... Äh. Ketä minä yritän juksata? Olenhan ensi viikolla luvannut lähteä morjestamaan -t:tä (punkkua ja räkätystä) sekä parinkin eri kaverin kanssa terassikierrokselle (olutta ja hohottelua).

Sekä hervotonta naurua että isohkoja annoksia alkoholia on siis ohjelmistossa lähitulevaisuudessakin. Noh, talvella saa sitten taas nenu valkoisena kyhjöttää kotona tenttikirjain ja mökötyksen kanssa. Toivottavasti.

* * *

*) Tiedän, että 'tapahtumarikas' on huonoa suomea. Yritin penkoa päästäni osuvampaa sanaa, mutta en löytänyt. Tapahtumaikas? Tapahtumainen? Sattumuksellinen? Äh.

7 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Kata oli kyl ihku! Sen sijaan minä olin ottanut jo terassille tullessani ihan liikaa juomaa ja liian vähän ruokaa... Huoks.

Varapygmi kirjoitti...

Kits viä kutsujille, auvoisa iltama, vaikka aika railakkaaksi menikin.

Sanoisin, että "tapahtumiltaan rikas" kelpaisi korvaamaan. Se kuulostaa niin tavattoman luonnikkaalta. Runsastapahtumainen?

Piikkari kirjoitti...

Vaiheikas? Onnee vaan, toista se on täällä. Pöh :-)

Ohari kirjoitti...

Kaura, Pygmi :-) Oma "sen sijaan" ja "vaikka" -ni on harmitus siitä, etten tajunnut lähteä kotiin ja tehdä sitä ajoissa, mutta meinaankin keskittyä vain siihen mukavaan osioon, kivempi niin.

Ja Pygmi vielä, eiks tuo rikas olis svedupelleilysmi (rik) samaan tapaan kuin englannin free? Runsastapahtuimainen on piiiiiitkä. Eikö suomessa ole muka oikeaa sanaa tuolle? Äh. Pitänee keksiä, paitsi

Piikkari, joo! Vaiheikas on hyvä. Kävin juuri katsomassa Esikoisesi leirirapsaa, enkä siksi osaa ihan tosissani ottaa tuota pöhtä, niin että onnea vaan itsellesikin :-)

oblomov_jr kirjoitti...

Toi "juopotella saa kunhan ei pidä hauskaa" on niin ihq:n evankelis-lutherilais-perisuomalaista.

Se tiivistyy parin päivän päästä pikku-uutiseen paikallislehdessä:
"Puukotuksesta epäiltynä pidätetty keski-ikäinen mies on poliisin vanha tuttu"

Onneksi te piditte hauskaa!

minh kirjoitti...

Joo, ihan samat sanat. On kauheeta, kun se Kölnin Kirjeenvaihtaja aina lähtee pois, mutta oli varmaan ihanaa palata kotiin Bobin kainaloon.

Mä olen jo kuullut puhelimitse erinäisiä yksityiskohtia illanvietostanne ja pelkkää possaria, tietty.
-minh-

Ohari kirjoitti...

Oblo, näinhän se on :-D Itku pitkästä ilosta, puukotus kauan nauramasta!

Minh, kloonataan Kata? Yksi Kölniin, yksi Suomeen.