maanantai 2. heinäkuuta 2007

Keikkaa pukkaa

Sitkeimmät lukijani, siansaksan ja sopertelun samurait, horinan ritarit ja -taret, nillityksen ninjat ja muut urheat sekä uskolliset... [jasså, asiaan], muistanevat, kuinka käärmeissäni olin viime syksynä siitä, että vaikka mainio ruotsalaispumppu Hellacopters esiintyi Suomessa, se tapahtui vain kämäisellä Koffin sisäpierukeikalla, jonne lippuja ei saanut kuin sattumalta ja ruikuttamalla ja josta siis kaikki kunnon ihmiset, kuten minä, jäivät osattomiksi. Vihaksi pistää vieläkin, kun sitä muistelee. Enkä ole Koffia sen koommin (tietääkseni) juonut (paitsi ehkä joskus kännissä) (sitä ei lasketa). (No eikä lasketa!)

Nyt kuitenkin. Nyt! Hahaa! Hillittömästi virnistellen kerron, että Hellacopters esiintyy Tammerfesteillä perjantaina 13.7. ja minulla on konserttiin jo liput! Tuossa noin, pöydällä edessä, paperia ja mustetta!

Repikää siitä, senkin salakeikkojen järjestäjät ja muut -myhkäiset tahot! HÄHÄÄ! Paistaa se aurinko risukasaankin, ja kuumasti paistaakin. Vaikka sitten alligaattorit hieman palelisivatkin. Rokkenroll!

* * *

Juu, juu, tiedetään. Biisi on Roky Ericksonin originaali (jota en ole valitettavasti edes kuullut), mutta melko sessevä näkemys on sveduhepuillakin siitä.

Ei kommentteja: