maanantai 30. heinäkuuta 2007

Mies minussa

[Otsikosta huolimatta seuraava teksti ei sisällä pornoa. Pahoittelen.]

Ai kauheeta kuulkaa, a-p-u-a! Nyt meni elämä uusiksi. Olen luullut, että ihminen voi olla uskottavasti nainen, jos sen puserosta löytyy tissit, housuista pimppi ja se käyttää edes silloin tällöin huulipunaa naamassa ja korkokenkiä jaloissa, mieluummin molemmissa yhtäaikaa. Näillä minä olen mennyt tähän asti ja kuvitellut (naisellisessa hölmöydessäni), että hyvin menee.

Uusimman sukupuolitestin [HS] mukaan olen kuitenkin vain 43 prosenttisesti nainen ja vastaavasti 57 prosenttisesti mies. Hirveetä! EWW! [IS] Tässä menee nyt loppupäivä tutkaillessa, mitkä osat minussa ovat miestä (ja hinkuttaessa niitä sahalla irti).

Toisaalta, jos saan vikuroivan kroppani uskomaan tämän, PMS on muisto vain! Tai ainakin puolittuu kaiken kohtuuden mukaan.

[via Kriisi] [Hähä! Kriisillä menee vielä huonommin! Tai paremmin, riippuu tietysti mistä katsotaan.]

8 kommenttia:

marri kirjoitti...

58/42, äijä täälläkin.
Tosin tiesin sen ;)

Ohari kirjoitti...

Marri, jos et kerro kenellekään – ja ethän sinä kerro, kyllä minä luotan – saan yleensä tällaisista testeistä tulokseksi huomattavasti enemmän testosteroniprosentteja kuin nyt. Ilmeisesti kävi niin, että koska olen vähän suivaantunut miessukupuoleen, tulin liioitelleeksi naisellisia ominaisuuksiani. Hupsista vaan.

Saara kirjoitti...

52 miestä ja 48 naista täälläkin. Taitaa nuo miehet olla nykyisin vähän toisenlaisia...

Ohari kirjoitti...

Ennen oli miehet lautaa, nytten ovat naiset, hiiohoi. Outoja kysymyksiä siellä kyllä oli. Pystyn vetämään kolme leukaa. Siis mihin?

makepeace75 kirjoitti...

Hmm, leukoja minäkin ihmettelin. Pitääkö ne kenties rullata johonkin vai..? Vetää korvien taakse rusetille? Melkein onnistuu. *ähel* Mää olen joku ihme semi, puolet ja puolet. Onkohan se kuinka letaalia?

/mek kirjoitti...

Se testi vaan yritti sanoa, että sä olet hyvä jätkä.

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen MIÄS - 84/16! Mutkus tuolla mopopiireistä löytyy samat bongot saama NAINEN! Pitäisköhän Oharinkin harkita vaikka tota H&D hommoo kunhan maisterin pahvit ovat lakkarissa?

TTU

Ohari kirjoitti...

Makepeace, älä liikaa ähel ettet jää jumiin! Sä oot varmaan sitten hermafrodiitti ja pystyt vaihtamaan autonrenkaat samalla kun taivutat ripset, arvelen. Tuskin letaalia vaan erittäin näpsää!

/mek, provosoi sinä poika vaan kuule niin paljon kun TYKKÄÄT MINÄ EN HERMOSTU SITTEN MILLÄÄN TÄNÄÄN! En vaikka mua kuinka sanottaisiin jätkäksi tai SANOKAA SAMANTIEN VAIKKA ÄIJÄKSI – MINÄ EN VÄLITÄ TRALALAA!!!!

TTU, moon hämmästynyt noinkin korkeasta naiseudestasi! Arvaan, että noi pisteet tuli siitä, että oot saamarin keikari mennyt ajelemaan kainalokarvasi. Mää ala mitään sadomasohommia pohtimaan maisterinakaan (niinku semmoinen olisi edes mahdollista) (siis että maisterina oikein). Neljä pyörää tai ei pyöriä.