maanantai 2. heinäkuuta 2007

Raivaria pukkaa

NGGGGGHHHH! Hermostus.

Luettelin juuri äsken kaikki tietämäni kirosanat ja keksin pari uutta.

Jos edes kerran, yhden kerran, 1:n kerran, saisi tehdä työnsä ilman, että joku [hetkinen, luettelen äskeisen rimpsun uudestaan genetiivissä] [uh, vielä kerran] [ja taas] Asiantunteva Taho sählää koko höskän ylösalaisinkäsinpäin helvettiä, olisipa hienoa! Ja [oho, taas rimpsu] ihmeellistä! Mutta ei, ehei! Säätää pitää, vaikkei mistään ole minkäänlaista näkemystä eikä tajua! ARRGGGH!

!!!!!!!!!!!!!!

Huoh. Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt. Nyt vaan jäitä hattuun, lusikka kauniiseen käteen ja päähän muitakin idioottimaisia sanontoja, jotta saan tämän [rimpsu] työn käsistäni, ja äkkiä sittenkin.

10 kommenttia:

Kaura kirjoitti...

Sää voit sentään syödä jonkun muunkin leipää, mut se nykyinen (rimpsu) taho joutuu elään ittensä kans loppuun asti. MUAHAHAHHAHHAHHAAA. Lohduttaako yhtään? (Mua meinaan on joskus lohduttanu.)

Ohari kirjoitti...

Lohduttaa vähän. Arvelen kylläkin, että se hyypiö on ihan hiton tyytyväinen itseensä ja itsensä kanssa olemiseen. Hpmh. Kai minäkin olisin, jos olisin siellä päässä luuria, prkl.

marri kirjoitti...

kiva tietää, että en ole ainoa, jolla tänään kärähtelee käämit.
Grrrrr vaan sinnekin ja silleen.

Ohari kirjoitti...

Grrrrr, Marri. Joskus pitää varmaan kärähdellä, että tuntee olevansa elossa – tai jotain. Mieluummin kyllä pistelisin itseeni neuloja kuin polttaisin päreeni tämän yhden KÄKÄKÄÄÄKKÄÄÄKKKÄ:n kanssa (edessä taas korjauksineen, hyvä ihme kumminkin!)

/mek kirjoitti...

Asiat voisivat silti olla paljon huonommin. Oikein paljon.

Sulla voisi olla vaikka sellainen krapula kun mulla.

Ja se on "ottaa lusikka kauniisti käteen" prkl!

Ohari kirjoitti...

/mek, totta! Voisi olla, mutta eipä ole, tralalaa!

Aina voi lohduttautua sillä, että lusikallahan voi vaatia, kun on oikein prkl kauhalla annettu.

Kaura kirjoitti...

KAUNIISEENPA! Eli oikeaan käteen. Kun jotkut ihmiset on vasurilla halunneet syödä, on pitäny muistuttaa, ettei väärällä kädellä nääs pistellä.

Ohari kirjoitti...

Kaura, hyss. Antaa /mekin pitää tuo uskonsa. Sillähän on tiettävästi muitakin kivoja sovelluksia näistä, ainakin esim. "Verta valuu kuin härän sarvesta."

/mek kirjoitti...

Jumanpliuta, sitä kun joskus pimeänä ja/tahi herkkänä hetkenä menee jotain tunnustamaan niin selästäänhän sen puukon löytää, nih.

No onneksi ei sarvesta, ettei vuoda niin paljon verta. Kaiken lisäksi googlefight kertoo, että "ottaa lusikka kauniisti käteen" häviää luvuin 825-62 jota pidän lopullisena osoituksena siitä, että se on se oikea muoto.

Ohari kirjoitti...

/mek, nooh, sinä tavallaan kyllä vähän niin kuin kerjäsit verta sarv^HHHhhhöööhHHH^nenästä. Eiku selästä? Niin. Että ole hyvä vain :-)

(Pidättäydyn täten kommentoimasta googlefightin luotettavuutta suomalaisten sananlaskujen tuntijana. Tämä ainakin osittain siitäkin syystä, että vetoan siihen itsekin usein.)