maanantai 20. elokuuta 2007

Miittinkiutelu

Seuraa alustava ja mihinkään sitouttamaton kysely kanssabloggaajille, -kommentoijille ja -lukijoille:

Olisiko siellä ruudun toisella puolella ehkä joku (tai peräti joitakuita), joka (tai peräti jotka) haluaisi(vat) kokoontua Tampereelle lauantaina 8.9. kuluvaa vuotta keskustelemaan bloggaamisesta jälkimoderniteetin subjektien kommunikaatioprosesseina, neuvottelemaan ensteksparhaista blogialustoista, jakamaan tuskaa siitä ottaisiko vielä yhden ja lopulta vannomaan ikuista ystävyyttä? Paikkana voisi olla jokin kiva syöttöjuottola ja tunnelmana leppoisa, riehakas tai muuten vaan asiaton riippuen sen hetkisestä auringonpilkkujen määrästä.

Olisipa kovin mukavaa tavata teitä kaikkia!

Kommenttia toivoisin mieluusti suoraan tähän postaukseen tai vaihtoehtoisesti sähköpostiini ohiammuttu (hähää) netti.fi.

24 kommenttia:

Varapygmi kirjoitti...

Perhana, en taida päästä silloin. Pitää suojella poikaa maailman pahuudelta. ;–P

Helen kirjoitti...

Voidaanko neuvotella niistä laatikkoviineistä myös? Jos, niin laitan harkintaan.

Ohari kirjoitti...

Pygmi *TURSK* ...ja jos kuitenkin, niin sullahan on yht.tied.

Helen, absolutemente voidaan! Voidaan pitää vaikka Laatikkoviinien Ystävät ry:n järjestäytymiskokous samantien.

--KATA-- kirjoitti...

Määkin haluun. GRRHHRR. Epistä.

kukkis kirjoitti...

Joo. Ei. Jooei. Mieli tekisi aivan valtavasti, mutten tiedä vielä, pääsenkö. Luultavasti tiedän vasta samana päivänä. Elämä on niin hanakalaa. Mutta pannaan päivä muistiin! Kiitos ehdottamisesta!

Kaura kirjoitti...

Mulla on aina su-aamuisin naperouintia (!), mutta ehkä saisin neuvoteltua perheen äijäpuolisen hlön hoitamaan tuuria tuona viikonloppuna. Toivon kumminkin, ettei maksalaatikoista puhuta kovin paljon herkkien korvieni kuulten.

annareetta kirjoitti...

onko ikärajaa? naamarajaa? hei jotain rajaa..

Zepander kirjoitti...

Ai siis dokaamaan?

Mitään en lupaa mutta huomautan itselleni tässä vaiheessa, että vuosittainen Tampereen-matkani (joka on myös ainoa matkani saatana yhtään mihinkään tässä elämässä) on tämän vuoden osalta edelleen tekemättä.

minh kirjoitti...

Mulla on muuten myös vuosittainen Tampereen-matkani tekemättä, mutta nyt taitaa mennä ikävästi yhteen Kreikan kanssa. Vai millon nää nyt kumpikin oli?

Jos en pääsekään Kreikkaan(yllättävä matsi lentokentällä,yms. mahdollista)ni sit otan ekan junan Tampereelle. Sovittu. Vittu.
-minh-

Sun äitis kirjoitti...

Olen siinä edellisellä viikolla viettänyt kolme päivää Turussa, joten ihan kohtuullista tietty olisi piipahtaa vastapainoksi Tampereella. Et jos ei synny kohtuuttoman suurta suukopua siitä, että rouva ja lasten ruokkija on liesussa neljä päivää putkeen, voisin harkita sellaista myöhäisjunalla takaisin pääkaupunkiseudulle -vaihtoehtoa. Ehkä.

Sitten piti vielä sanoa, että kylläpä tuo suosittelumerkki istuukin oivasti blogisi värimaailmaan!

Wilhelmiina kirjoitti...

Kaikki menee suunnitelmieni muk

Näyttää siltä että melkein kaikki olis suunnittelemassa saapumista paikalle. :) Elma-täti puuttuu vielä. Ainakin.

Mä laitan ison puumerkin sille päivälle kalenteriin, ja jos puujumala Iso Karma ei oo sillä hetkellä hauskanpitoa vastaan ja tyrkkää kapulaa rattaaseen, niin saatanpa tosiaan tupsahtaa paikalle.

Ohari, Helen, SÄ, Kaura, Kukkis - meidän täytyy lakata tapaamasta tällä tavalla... ja tavata taas ihan livenä. ;)

kukkis kirjoitti...

Wilhelmiina, pitikin laittaa sulle viestiä, että tässähän ei tarvi itse tehdä mitään kun muut hoitaa järjestelyt ... Siis kaikki todellakin menee suunn... Jippijaijee ja kapulat pois rattaista!

-t kirjoitti...

Ooh. Ooh-ooh-ooh. Muttei. Lapset & koirat :-P Raxtan mä sua kummiski. Ja Tamperetta. Ja kaikkia muitakii. Lempeä lootassa, hei vaan heii \o/

Veera kirjoitti...

Täähän olisi muuten mahtavaa, mutta päivä on, ikävä kyllä mahdoton. Nyh. Mutta kaikkea ei lie voi saada.

kukkis kirjoitti...

-t! Lapset ja koirat mukaan! Vaikka läpi harmaan kiven!

/mek kirjoitti...

Jaaha, sitä on jostain kuultu etten tuolloin ole enää Suomessa.

Kaiken lisäksi olen silloin niin vanha ettei elä.

Ohari kirjoitti...

Hahaa! Täällähän on jo epävarmaa väkeä kuin meren mutaa – ja toivoakseni lisää pukkaa. Toivoakseni myös epävarmuus vaihtuu tässä parin viikon aikana vimmaisaan, kaikenvoittavaan hinkuun tavata maailman, ehkä jopa universumin ihanimpia bloggaajia livenä.

Kata, Minh, -t, /mek, Veera: NYYH! NIISKS! Olette kuitenkin hengessä mukana, eiks niin?

Annareetta, ei mitään rajaa. Lisäksi huomautan, että äänekkäät saavat mesoa ja ujoja pidetään rohkaisevasti kädestä kiinni. Kutsua saa myös mieluusti jatkaa eteenpäin!

Kaura kirjoitti...

Ääh, en pääsekään, kun äijäpuolinen on työmatkalla. Mut pitäkää te muut hauskaa!

Ohari kirjoitti...

Kaura, voihan persus ja harmitus! Tämä nyt on semmoinen hyvin alustava utelu vainen, että myös muita päivämääriä saa mieluusti ehdottaa. Jos alkaa näyttää siltä, että kansalla on kalenteri täynnä juuri tuolloin, miitingiä kannattaa tietysti fixata parempaan ajankohtaan.

Kaura kirjoitti...

Sanoisin kyllä, että sinä seuraavana vloppuna olisin ansainnut pientä rimpsailua melkiste viikon työmatka-yh-meiningin jälkeen ja toi pygmikin saattais olla vapaana, VINK VINK :-D Mut toisaalta, jos päivä on monelle jo passeliksi todettu, ei kantsi käydä hötkyilemään!

Sun äitis kirjoitti...

Vankka ehkäni muuttuisi seuraavana viikonloppuna jyrkkään eihin, koskapa olen toisaalla juhlimassa rouvautumisen 28-vuotispäivää. Mutta ylen paljon harmittaa kyllä Kauran estyneisyys 8.9. Ylen.

kukkis kirjoitti...

Mennä Tampereelle ja olla näkemättä Kauraa? Hmm. Jokin tässä nyt mättää. Entäs sitä seuraava viikonloppu, 22.9. tai jotain? Vaikka mikä minä olen ehdottelemaan, kun en itse voi sitoutua mihinkään ...

Olli Sulopuisto kirjoitti...

Jos aika on 8. päivä ja paikka Plevna, niin mikäs ois kellonaika?

Ohari kirjoitti...

Päivä on lauantai 8.9., paikka Plevna ja kellonaika 18.00. Päivitys nyt myös Blogitapaamisissa.