perjantai 3. elokuuta 2007

No kun kaikki muutkinTässä mää teen töitä kotona. Kauhee sotku ympärillä, muttei sitä ny ehri siivoomaankaan. Noi torahampaat on siks, kun viäkin on päällä PMS, vaikka ihme kyllä jo vähän helpottanu onkin. Hormoonit, kuka niistä ja niitten liikkeistä mitään tiätää! Onneks kuun liikkeet pystyy sentään ennustaan, ja täyskuu alkokin jo kaventuun. Mää aloin nääs päivälläkin muistuttaa niin pahasti ihmissutta, että itteenikin hirvitti.

6 kommenttia:

minh kirjoitti...

Teitsihän se siinä, paitsi noita toriksia en ole nähnyt enkä saanut tuta. Mutta kaikilla on muka jotenkin sotkuisempaa, kuin meillä siinä Katan Meezessä, mun pitää varmaan etsiä kaatopaikka-tausta itselleni...
Että voikin pemssihiki haista pahalle, muuten! Dödökin petti, joka on mulle ihan katastrofi.
-minh-

Ohari kirjoitti...

En löytänyt mistään silmäpusseja, ne olis olleet kyllä nyt ihan välttämättömät. Suihkuun pitäis ponnistaa, mutta toisaalta, mullahan on jo pyykkipoika nenässä [ref. Kuulis], joten eiköhän tää mene näinkin, vaikka dödö on melko vainaja täälläkin. Haisukomppaus!

Mietin, että pitäis luetella ehkä kaikki ne tavarat, joita on kasaantunut työpöydälle, mutta taitaa olla liian työlästä... Kaikkee löytyy alkaen askelmittarista ja kivestä päätyen käsilaukkuun, Eiffel-torniin, sanakirjoihin (miljoona), cd-levyihin (biljoona) ja tupakkiaskiin sekä nikotiinipurkkaan. Huoneen lattiasta en ala. Paitsi kirjapinoja. Monta. Monta.

Sun äitis kirjoitti...

Haa, mehän ollaan kuin kaksi marjaa: samat hiukset ja sama sotku taustalla! Sitäpaitsi mullakin oli ensin toi pöytäkone (vaikka oikeesti käytänkin kannettavaa lattialla istuksien), mut kun tossa pöytämallin tyypissä oli niin metka koreografia! Sitten vaihdoin, kun blogissa ei näykään se kiemurtelu, vaan pelkkä asiallinen vaseman käden näpyttely ja olen oikeakätinen!

Silmäpussit, jess, niitä minäkin hain. Ja hienoista vatsakumpua, mutta tarjolla oli vain kuudennen kuun raskautta.

Mun torahampaat on tällä erää taas hetkellisesti sulanu. Kumasti auttaa, kun saa miehen pariksi päiväksi merille pois nurkista.

Ohari kirjoitti...

SÄ, sun kanssa olen erittäin mielelläni kuin kaksi marjaa, sillä olethan (ja tätä sanaa ihmiset susta käyttävät poikkeuksetta) erittäin viehättävä! Sitä paitsi tosinaisella on aina pienoinen vatsakumpu ja tämä on fakta. Mies on kaukana keskessä metsää lomalla, mutta kun lempemme on tuoreehko, tämä erotusseikka vain kasvattaa torahampaita, siitäkin huolimatta että ehkä saatan olla hänelle hieman kiukkuinen. No en ole. Olenpas. Enkä ole. (Arvonta jatkuu.) (No eihän jatku.)

Täällä tikittää hienoisesti jokin, enkä keksi mikä se voisi olla. Noh, kunhan ei kohta KABOOOMMMMMM!!!!

Sun äitis kirjoitti...

Tuoreehko lempi, ah, tuskin muistan aikaa!

Minun ei_enää_niin_tuore tyyppini tuli just kisasta. Ovat kahden päivän jälkeen viidensiä. Ei kauheen hyvin. Mutta voisihan se huonomminkin olla.

Minusta viehettävä kuulostaa aika hillityltä, hallitulta, räyhäämättömältä, siivolta jopa siistiltä. Siis ei yhtään minulta!

Ohari kirjoitti...

SÄ, oi ei! Mielestäni viehättävä on eläväinen, läsnäoleva, hauska ja älykäs. Viehättävän piirteisiin voi kuulua, kuten sinulla, myös ulkoista kauneutta, mutta välttämätöntä se ei ole, koska viehättävyys hurmaa syvemmin kuin katseen tasolla.

Pitäisi tietää osanottajamäärä, ennen kuin osaisi sanoa viidennestä sijasta yhtään mitään. Tuhannen joukossahan se on tosi hyvä, kuuden ei niinkään :-D

Lempi on kyllä kauhean ihanaa, tuoretta tai kypsää.

PS. Olin kommenttisi saapuessa juuri kommentoimassa sinulle, mutta en osannut muotoilla mitään järkevää. Öh.