tiistai 4. joulukuuta 2007

Minä ainakin aion olla siellä
(ihan totta hei, tällä kerralla¹)

Tämä on jo vanhentunutta tietoa, josta hyppelehtikää ystävällisesti yli.

(Seuraa töllistelyvinkki tamperelaisille ja Tampereen liepeillä tänään liikuskeleville lukijoille: Karauttakaapa nyt hyvät ihmiset Hervantaan katsomaan, kuinka kerrostalo muuttuu grafiikka-alustaksi ja ihanaiset valot välkkyvät tamperelaislähiön tunnelmallisessa talvi-illassa. Mikontalolights syttyvät klo 17 ja jatkuvat aina iltayhdeksään asti.)

* * *

Edith Bunker seuraavana päivänä:

En tiedä, kuinka pöhkö pitää olla ihmisen, joka jaksaa touhottaa kerrostalon ikkunoihin sytytettävistä ja sammutettavista värillisistä valoista niin, että lähtee varta vasten niitä katsomaan läpi tuulen ja tuiskun, tai no ainakin pirun huonosti auratun sysimustan taipaleen takaa hienoisesti vastahankainen ja siksi kalsahko teini mukana. Enkä viitsi sitä oikeastaan isommin pohtiakaan. Mitä se mulle kuuluu? Ja mitä se kenellekään muullekaan ylipäätään (tai muutakaan kautta) kuuluu, jos joku nyt sattuu vaan olemaan sillä tavalla hörhö, että innostuu tällaisista lapsellisuuksista. Kukin tulee onnelliseksi tavallaan. Kaupungilta mukaan tarttunut mies onneksi on samalla tavalla hörhö ja otti oikein kuvia muistoksi. Tässä yksi.

Kuvassa on voittajagrafiikka², jota juontaja kommentoi osuvasti: "Koskaan ei voi olla liikaa pääkalloja." Sivusilmällä olin huomaavinani ihan kuin teinin kuulius olisi hiukan säröillyt...

* * *

Aamulehden tietojen mukaan Mikontalon valoja pääsee ihailemaan vielä itsenäisyyspäivänä. Tästä kehkeytyikin nyt mittava vapaa-ajan ongelma: töllöttääkö olkkarissa tanttuja vai sateessa kaupungin valoja. Hmm.

* * *

¹) Tämä lisäys niille, jotka pohtivat, että mitä se nyt taas tässä yhteydessä tarkoittaakaan.
²) En valitettavasti muista, kuka tuon hienon profiilin, joka raukean rennosti lengotteli leukojaan, on luonut, mutta eiköhän sekin tieto internetin syövereistä löydy.

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Joo, kuulin tosta, mutta kuka hitsi nyt jonnekin Hervantaan jaksaa lähteä...

Ohari kirjoitti...

Minä hitsi jaksoin ja peräti maaseudulta asti :-) Oli hiano, hiano!

marri kirjoitti...

Mikontalo 4-ever...
JOKU harrasti siellä teininä ekaa kertaa elämässään seksiä.

Ohari kirjoitti...

Marri, toivottavasti se oli JOLLEKIN mukava kokemus :-)

--KATA-- kirjoitti...

Joku muukin on ollut Mikontalossa. Tämä joku muu heräsi sieltä aamulla kauheassa krapulassa eikä tiennyt olinpaikkaansa. Tämä joku muu oli silloin kauhean nuori.

Mä lähtisin ihan viivana sun kanssa kyttämään kerrostalonvaloja sateeseen...jos vaan voisin. niih.

/mek kirjoitti...

Kylla ma tiedan etta kohta on joulu ja pukkiinkin pitaa uskoa, mutta etta Mikontalossa seksia. Ei hyvat ihmiset, jotain rajaa liioittelussakin!

Ohari kirjoitti...

Kata, jos puhut siitä yhdestä jostain muusta, jonka olen tavannut (myös), niin mielestäni se on edelleen kauhean nuori, vaikka tiedän, ettei se joku muu ole samaa mieltä ollenkaan. Mutta että näähän on tämmöisiä asioita, joista on hankalaa neuvotella.

Jos ei kauheasti täsmennetä aikaa eikä paikkaa, niin luulenpa, että jonain päivänä joudut vielä lunastamaan lupauksesi viivakyttäyksestä [argh, no olkoon, pitäähän pervoillekin tarjota päiväannos] - eikä se päivä ole HAHAA kaukana!

/mek, olen myös kuullut tuommoisia kummallisia huhuja, mutta arvelen, että niissä on suurin osa liioittelua ja fantasiaa samaan tapaan kuin joulupukilla parrassa lisäkkeitä. (No mitä? Luulitteko lapset että se on muka ihan aito parta? Miettikää nyt vähän!)