sunnuntai 9. joulukuuta 2007

Näppyä pukkaa väärästä kohtaa

Joudun hulluksi tulleen hormonini vuoksi nappailemaan purkista täydennystä ja olen siksi törmännyt mieltäkiehtovaan ilmiöön. Ihosta tunkee isoja ja juurevia finnejä. Siitä en vielä jaksa kehitellä ongelmaa (en minä nyt niin turhamainen sentään ole), mutta siitä jaksan, että miksi ihmeessä niiden kaikkien pitää tupata ulos juuri naaman kohdalta? Miksi, oi miksi, kun ihmisessä olisi sen sata muutakin kohtaa, jossa vaikka kuinka runsaasti kukoistaessaan niistä ei olisi juurikaan harmia. Kainalot, polvitaipeet, jalkapohjat ja laaja, pehmoinen vatsanahkakin olisi vallan vapaassa käytössä, mutta ei. Nenänpielestä pitää pukata ulos, poskipäistä, ohimoilta ja leuasta samoin. Kököttää siinä reppavana ja riehakkaan punaisena ryppyjen keskellä, ihan kuin kroppa(kaan) ei osaisi päättää, ollako teini vai vanhus.

Kun kaikella on jokin juonillinen evolutionäärinen tarkoitus, täytyy tälläkin ilmiöllä olla. Vaan mikä? Älkää lisääntykö pattinaaman kanssa, se tekee pattinaamallisia poikasia? Tällä naarasyksilöllä sitä on laardia nahkassaan isommankin pesueen ruokkimiseksi, ota tästä potra näppylänaama? Äh?

Ihmiskunta voisi lyödä evoluution sen omilla aseilla ja julistaa finnit übermuodikkaiksi. Eikö vaan häviäisi akne maailmasta nopeammin kuin keskivertoteini artikuloi clearasil.

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Siis yrittääkö joku tärähtänyt hormoni tehdä susta teiniä? Siis mitä se sillä sitten voittaa? Otapa se hormoni nyt puhutteluun. Kyllä ihmisen pitäis saada vanheta sentään arvokkaasti.

Piikkari kirjoitti...

Ihmisen pitäis juu mut ihminen ei saa (vanheta arvokkaasti), olen huomannut.

Söin juuri neljä päivää pizzaa ja aivan kauhealta näyttää tämäkin finnisuo, vaikka pizza olikin italialaista.

Hormonit tai pizza, sama lopputulos. Pizza vaan maistuu paremmalta ja se tarjoillaan pöytään, joten siirtykäämme suosiolla pizzaan. Äh.

Kriisi kirjoitti...

Pizza on ns. peili-ruoka - se pyrkii muuntamaan syöjänsä naamataulun omaksi kuvakseen.

Ohari kirjoitti...

Saara, olen yrittänyt puhutella hormonia, mutta se ei kuuntele, koska se on niin kovin hormonaalinen. Luullakseni hormonin ensisijainen tehtävä on tehdä ihminen huluks, ja vasta toissijaisesti sen olemassaolon tarkoitus on joidenkin elintoimintojen ylläpitäminen tai vauhdittaminen. Pah.

Piikkari, Kriisi, söinpä juurikin männä viikolla pizzaa erinomaisen runsaasti eli uunitolkulla. Kertomanne perusteella arvelen, että finniä olisi pukannut joka tapauksessa, joten nythän tässä meni kaksi näppyä yhdellä puristuksella. Julistanemme, arvon rouvat, siis pizzan täten viralliseksi PMS-ruoaksi tunnuslauseella "Samaan konkurssiin, saatana."