perjantai 18. tammikuuta 2008

Hatarimmilla silloilla taapertavat lihavimmat aasit

Hei! Olen Ohari ja olen poksauttaja. Jos teillä on yhtään itsesuojeluvaistoa, älkää seuratko linkkiä (siellä on äärimmäisen koukuttava peli). Sinne on mennyt rahat, terveys ja järki... eiku ainiin. Ainakin ihan kauheasti aikaa. Tänään yritin lukea tenttiin, mutta leksikaalistumisahdistuksessa hain tuskaani helpotusta taas kerran poksauttelusta. Se lähenee pakkomiellettä. Vielä yksi ennen kuin kahvi putoaa, vielä yksi ennen kuin pitää mennä vessaan (menipä täpärälle) ja vielä yksi ennen kuin pitää rynnätä tenttiin (vielä täpärämmälle).

Tenttiin ajaessanikaan en kokonaan voinut unohtaa poksia. Te kahdeksankymmentäluvun (toivottavasti vain) henkisesti takatukkaiset teinikollegat siellä atk-päätteidenne äärellä, älkää yhtään teeskennelkö, ettette tiedä, mistä puhun!

Pidän Oikein Kovasti Sinusta. POKS!

Huh. Olen saanut Ulla-Maija Aaltosesta herttaisen mielikuvan ja siitä syystä tahdon uskoa, että jos hän olisi tiennyt, millaisia henkisiä kärsimyksiä sekä POKS että onomatopoeettinen ehkäisymenetelmä ZIP* aiheuttaa vielä vuosikymmeniä jälkeenpäin, hän olisi jättänyt ne lanseeraamatta.

Jostain syystä tuli mieleeni tuosta ne kamalat vihkot, joihin liimailtiin kiiltsuja ja kirjoitettiin mitä imelimpiä, pateettisimpia muistovärssyjä. Hyi olkoon.

Sä jaloa viljaa kylvä ain,
kun taivallat maailman ––


niin mitä? Täytyyhän sen olla sarkaa, vaan mikä rimmaa saran kanssa, paitsi tietenkin parka? Puistattaa joka tapauksessa, ja vieläkin mieleen hiipii oudosti muljahtava häpeä. Jaloa viljaa? Jaa mää vai? En rupee.

Oli miten oli, tällaisilla meitä kidutettiin vielä valistuneella 1980-luvulla, uskokaa tai älkää. Älkääkä tulko sanomaan, että helppoa oli silloin, kun ei ollut internettiä ja kännyköitä nuorison murheena. Meillä oli Anneli Tempakka, Tiritomba ja tilliliha. Repikää siitä, senkin nykyajan kermapemput!

* * *

Tentti meni näissä aatoksissa ihan miten sattuu. Jospa lohduksi ihan vähän vielä poksautan. Siis kerran tai pari vain.

* * *

*) Tuo ääni kuuluu, kun vetoketju vedetään kiinni. Olisi hauskaa tietää kyseenalaistiko ehkäisymenetelmää kukaan. Sama äänihän nimittäin kuuluu, kun vetoketju vedetään auki. Jos zip-ehkäisy pettää, on paras sanoa POKS (Pannaasny Oikein Kortonki Suajaks), mikä täten nykynuorisolle tiedoksi saatettakoon. Siis varmuuden vuoksi, vaikka kaikenhan ne vintiöt nykyään tietävät sanomattakin.

23 kommenttia:

sir Ola kirjoitti...

Sä jaloa viinaa ryyppää ain,
kun taivallat maailman baarista toiseen
etkä muistuta töyhtöhyyppää lain
sua vertaisinko suolistoloiseen?


Kaikki yhteydet tosimaailman henkilöihin ovat luonnollisesti täysin satunnaisia. Kiistän kaiken ja vaikerran d-mollissa.

Tiina kirjoitti...

Jäin sitten poksauttelemaan hetkeksi jos toiseksikin.
Saatan syyttää sua... ;D

DorianK kirjoitti...

Höh. Lyriikka jatkuu tietysti sanalla "tappiin".

On sitten eri juttu, mikä sen kanssa rimmaa.

Jenni kirjoitti...

Fläsärit! Luimme lainastosta lainattua Uma Aaltosen murkkukirjaa kaverin luona ja olimme siitä POKS jutusta ihan WTF?! Makusteltiin sanaa suussa, ja epäiltiin, että se on lopulta ihan helkutin nolo.

annareetta kirjoitti...

poksi on ihan paras peli koko maailmassa. meillä sitä pelaa hela suku. äiti ja ukkonsa on päässeet jo vaikean tason 10 tasolle kerran pari, mutta minä oon joutunut tyytymään ysiin. noloa.

someday..

meillä on muuten omaa poksi-slangiakin.

Ohari kirjoitti...

Ola, herkkää! Tämmöisiä aidosti koskettavia värssyjä olisimme kaivanneet nuorisotyttöinä emmekä kummallisia jaloja viljoja ja muita ihme hartauksia. Kiitos tästä!

Tiina, kun ei uskota mitään...

Dorian, nappiin, sappiin, pappiin, appiin, kappiin, rappiin ja xhappiin ainakin. Tappiteoria on siis syytä ottaa lähempään tarkasteluun. (Tai sitten haen sen prkleen vihkon kellarista ja katson. Eih! Niin pitkälle en voi mennä! Tosin siellä olisi Murkkukirjakin... Horror.)

Jenni, kyllä, nolouden määrää nimenomaan! POKS, ZIP, ZAP, HUIS, HAIS, KABOOM, mikä helvetti 80-luvun aikuisia vaivasi?

Annareetta, määkin oon päässyt maanisesta poksauttelusta huolimatta vasta ysitasolle. Ei yhtään välitetä vaan ollaan kauhean ylpeitä ysistä! Pelaan aina vaikeaa tasoa, vaikka se on vaikea, koska musta on *niin* hienoa, kun niitä palloja rysähtää kauheat läjät kerralla POKS BOOM TOSTA SAATTE JA TOSTÄH

Mimmoista slangia?

Moninainen kirjoitti...

Todellakin, poks koukuttaa. Unohdit tuolta 80-luvun valistajista nuorten sävellahjan. Sehän oli hirvittävän huono... Siis vanhempien mielestä. (Itse kuuntelin sitä enemmän kyllä 70-luvulla, aikansa nuorisomusiikin ainoaa ohjelmaa.)

marri kirjoitti...

Itseni tuntien jätän sen POKSin katsomatta, jos aion saada tässä maailmassa enää ikinä mitään aikaan.

Olen päihteistä, kahvista ja tupakastakin paaljon vähemmän riippuvainen, kuin kaikesta turhasta pelaamisesta.

Ohari kirjoitti...

Moninainen, unohtaa on vähän väärä sana :-D Skippasin Rokkivekkarinkin, ja syystä. Sen sijaan olin tänä aamuna kirjoittaa tähän vielä niistä kahdesta tanakasta alastomasta ihmisestä, jotka seikkailivat naistenlehden sivuilla, mutta en ole ihan varma, vieläkö ne ovat edes laillisia. Muistatteko?

Rakkautta on...
[naku ukkeli pitää nakua akkelia kädestä kiinni ja hymyää maireasti]
...sekoittaa hänen aamupuuroonsa risiiniöljyä.

Ehkä jätän tämänkin aiheen sen isompia pöyhimättä, varmuuden vuoksi.

Marri, älä mene poksautukseen. Älä mene, suojele itseäsi, kun vielä voit!

annareetta kirjoitti...

no siis esim. kimmari tarkoittaa seinän kautta poksautettavaa kimmokepalloa. oon aika hyvä kimmareis melkein kimmarikingi.

yleisimpiä sanoja on kuitenkin muistakin yhteyksistä tutut voi, vittu, vitun, haista, tää, perseestä, on, paska.
niitä voi sitten yhdistellä tilanteen mukaan.

minh kirjoitti...

Ahdistus! Hyi saatana! Kaikki muu meni vielä hymyssä suin lukien, mutta kommenttilaatikossa menit sitten muistuttamaan niistä "rakkautta on..."-pulleroista, HYI! YÖK! VISTO!

Nyt mä menen ja seuraan linkkiä...POKS vaan!
-minh-

Sun äitis kirjoitti...

Jos olisin saanut aikaiseksi jakaa noita kukkapuskia (onneksi Rappiotäti sai), olisin jakanut yhden tänne. Etenkin juuri tämän postauksen kaltaisista täysin hykerryttävistä merkinnöistä!

Niistä Rakkautta on -pulleroista: muistaako kukaan teistä kuulleensa tarinaa, jonka mukaan niitä piirtelevän naisen mies kuoli, mutta ehti sitä ennen luovuttaa spermaa pakastettavaksi ja tällä spermalla se piirtelijänainen sitten postuumisti hedelmöitettiin? Muistelen kuulleeni niin (miksi ihmeessä muistelen, kaikea sinä kanssa saat aikaan!!).

Voisiko olla mitään ällösiirappisempaa?

Ohari kirjoitti...

Annareetta, kimmarikingi! Mää oon aika huono kimmareissa (joskin kehittymään päin) ja oon perustellut sitä sillä että oon tyttö ja tytöt nyt vaan on huonoja pallojen kans, mitään ei voi sille. (Sen ärsyttävän MiiaO:n, joka pitää hirveillä pisteillä enkkaa, oon ajatellut transsuksi. Mikä sekin muuten luulee ees olevinansa? Yli kakstuhatta pojoo, not bloody likely, huijannut on.) Vähän vesittyi toi mun teoria ja viime yön harjoittelinkin vimmaisasti.

Tein muutenkin tieteellistä tutkimusta siitä, millaisia kordinatoorisia virheitä ihminen väsyksissä tekee. Aika hauskoja. Voin sanoa, että loppuyö oli randomina singahtelevien pallojen psykedeelistä aikaa.

Mää oon yllättänyt itteni hihkumasta muutaman kerran:
"VHOOOOAAAAHHH, sinne meni kuin vanhaan ihmiseen! POTOM!"
"Ei saatana tässä ole mitään logiikkaa! Miten se tonne meni?"

Pitäis ehkä perustaa jokin vertaistukifoorumi poksin uhreille. Nyt lopetan poksista puhumisen tähän. Vai lopetanko? (No tuskin.)

Minh, voi ei! Tie helvettiin on kivetty värillisillä pallukoilla, joita poksautellaan. Ja sinnekö minä nyt sinut viittilöin? Voi tuskaa, voi ahdistusta! Pahoittelen myös niitä hiton nakupaksukaisia, mutta jotenkin se päässä tapahtunut muistikytkösvahinko oli vaan ihan pakko laittaa kiertoon. Joskus sitä saa ihminen, tämä kai on pakko ihan reilusti myöntää, tyydytystä siitä, että kanssaeläjät kauhistuvat, järkyttyvät ja jopa voivat vähän pahoin.

Äitis, kiitos kehuista ja periaatteellisista kukista. Kun tuommoisia kunnioituksia ja kiitoksia tulee, olen täpinöissäni kuin pikkulikka ja onnesta soikeana. Siksi tuntuu epäreilulta, etten saa laitettua niitä eteenpäin. Mutta kun olen ihan blogihuzzu ja lemmessä kaikkiin! Vakilistan lisäksi käyn vielä vieraissakin, ja ihan toivotonta semmoisen lauman kukittaminen tai muulla tavalla palkitseminen on tämmöiselle leväperäiselle hlölle. Höh.

Olisin veikannut, että noita äklötahmaisia piirroksia väsää mies. Olen vähän mykistynyt nyt. Sillä viisiin, etten osaa sanoa tuohon spermajuttuunkaan mitään, senkään jälkeen kun kävin vessassa työntämässä sormet kurkkuun :-o

Kaura kirjoitti...

Pitäis ehkä piirtää joku "Rakkautta ei ole" -sarjis, koska se rupes nyt kummittelemaan mun pääzä. Hyi, se tökki seipäällä silmämunia jo silloin lasna. Olin jo onnistunut hautaamaan tyypit johonkin muistin kerrostumiin, mutta sieltäkö ne taas pomppasivat esiin!

Wilhelmiina kirjoitti...

Hiddo, minäpä olen laittanut ne Rakkautta on -paksulaiset jopa runoon. Siitäs saitte.

Lähdenpä taas vähän POKSauttelemaan... Nii, kiitti vaan Ohari. Vielä pari päivää sitten en tiennyt koko pelin olemassaolosta.

Kais sää ny tierät, että jos haluat varmasti saada jonkun tekemään jottai, nii sitä pitää kieltää sitä ehdottomasti kokeilemastakaan. Kaikkihan muistaa sen ehdottomasti-ei-syötäväksi-tarkoitetun omenan (joo, justiinsa...) ja sen boksin mitä ei sit tod. saanu avata. Sää siis suunnittelit tän! Kiinni jäit!

/mek kirjoitti...

Haa, kaksi päivää välttelin poksi-linkkiä koska, vaikka siis olen normaalisti vahva ja urhea persoona saattaa silti joskus ihan vaan pikkusen lipsahtaa moiset koukuttamisen puolelle.

Vasta nyt immeisten kommentteja lukiessa tajuan, että kyseessä on peli johon olin kouku... jota siis kokeilin ihan vaan pikkusen puolisen vuotta sitten.

Jotta MOT eli Mikä tässäkin nyt Oli Todistettava?

Ja jos joku sana ei heti meinaa rimmata niin siihen kohtaa voi laittaa "tissit".

Ohari kirjoitti...

Kaura, kommentistasi tuli etäisesti, hatarasti mieleen, että eiköhän vaan joku hitsiläinen olekin vääntänyt sarjasta omansalaisen version, joka oli vänkä. Tai sitten olen nähnyt toiveunta.

Wilis! Runo julki ja oitis!
Enkä tiedä mistään mitään omenoista ja lipastoista ole kuullutkaan ja se oli tuolleen jo kun tulin tähän *viheltelyä*

/mek, tissit tissit luoksenne tahtoisin pois, tissit tissit silloin mun helpompi ois, tissit tissit takaisin hmm hmm hmm hmm, tissit tissit ikuisuuksiin ajan taa.

Wilhelmiina kirjoitti...

Kuten haluatte. :) Runo löytyy nyt täältä.

Ohari kirjoitti...

OOH! Kiitos Wilis! Käykää ihmiset lukemassa, se on hieno!

Allyalias kirjoitti...

Sä pilasit minun ja mieheni elämän!

Terveisin uudet poksauttajat

(... vaikka kyllähän sinä varoitit...)

Ohari kirjoitti...

Ally, kun ei uskota! Manuaalit kannattaa lukea ja varoituksia uskoa!
Tässä samalla muuten niille reippaille henkilöille, jotka jaksavat lukea kommentit tänne asti mutta jotka eivät ole vielä jostain kumman syystä löytäneet Allyn Tilitysnurkkaan: palkkioksi vinkki ja linkki Allyn uusimpaan. Voi hyvä ihme että taas osui useaankin hermoon, nauruhermoon päällimmäisenä.

kopsi kirjoitti...

Kiits Ohari! Pelannu POKSauttelua vanhempieni koneella (puuh), kotona ei ole tullut asia mieleen..kunnes nyt..sä sen teit. ..juuh..Poksauttelemaan..

Ohari kirjoitti...

Kopsi, sinäkin siellä poxausahdistuksessa, voi sentään, mutta ole hyvä vaan... ja sulla oli kyllä jo olemassa tietty halu koukuttua, koska tämä ei ollut ensimmäinen kokeilu :-D