lauantai 9. helmikuuta 2008

Haastemies koputtelee loputtomiin

Obeesia haastoi tähän meemiin, jonka säännöt kuuluvat näin:

1) Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla.

1) Perhe
2) Ystävyys
3) Rakkaus
4) Minä itse
5) Mitä tahansa

2) Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään sama. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

Rappiotäti
Lilith
Saara
Violet
Helen

3) Lue postaukset ja jätä halutessasi kommentteja.

* * *

Tämä oli vaikea tehtävä. Huomaan, etten ole kirjoittanut mistään kunnollisesta juuri mitään, tai ainakaan asiallisesti, venkoilematta ainiinku milloin ja missä muka olisin.

Vitsailu on helppoa ja juttua pukkaa, kunhan ei tarvitse olla kovin tosissaan. Ettäkö minä ikinä julkisesti kävisin kertomaan vakavissani, miten kovasti huolestunut olen joskus teineistä? Tai kuvailemaan miten rakkaus hulahtaa ylle lämpimänä autuutena, kun lapsilikat nyhjäävät kyljessä tai Toi pussaa yllättäen niskaan? Juttelisinko oikein asiallisesti siitä, miten surullista on, kun ihmiset silloin tällöin katoavat elämästä ja miten iloisaa on, kun ystävyyksiä uudistetaan ja hellitään. Kertoisinko haircutin sijaan oikeasta itsestäni, toiveistani ja peloistani, paljastaisinko arkuuteni, herkkyyteni ja epävarmuuteni?

Hui.

8 kommenttia:

Kriisi kirjoitti...

Näin sitä on sokea ns. tutuille asioille - moni liikenneonnettomuuksistakin tapahtuu kotikulmilla.

Mites kauan täällä on oltu paalulla? :-)

Ohari kirjoitti...

Tsihi, ajattelin, ettei sitä edes huomaa kukaan, mutta jo Oblo eilen huomautti asiasta :-) Niin että eilisestä. Huomenna ehkä jotain muuta. (Miten, onko, miksi tuo jotenkin pervoisa, haittaako se, miksi?)

Obeesia kirjoitti...

Mikä se on, joka tuolta vitsailun takaa ja välistä pilkistää?Elämähän se - kaikki elettyä ja kunnolla koettua.

Minun mielestäni tyylisi on loistava. Olen täällä poikkeillut silloin tällöin ja aina ilahtunut.

Saara kirjoitti...

Ohari, yhyhhyhyy... tarkoittaako tää siis sitä, että pitäisi lukea omia postauksiaan? Oikeesti? Huuurh... (=puistatuksia).

Ohari kirjoitti...

Obeesia, oi kiitos! Tottahan minusta totisempikin puoli löytyy (perhe nyökkäilee niin että tyrät rytkyy ja niskat narisee nyt koko porukalla), mutta... Taivahan tosi on sekin, että vitsailulla & venkoilulla on vankka sija silloinkin, kun aihetta nauruun ei edes olisi eikä ketään muuta huvittaisi yhtään. Olisiko sitten karjalaista verenperintöä tuo taipumus keittää itkunaurusoppaa, tai mitä lie. Tiedän kyllä, että pelkästään iloista ja positiivista se ei lähipiiristä ole.

Saara, kyllä. Puistatuksia. Oli kamalan vaikeaa valita semmoisia postauksia, joissa edes jotenkin himmeästi tulisi pyydetyt aiheet esille. Rakkaus? Ystävyys? Läheisyys? Poikarakkaus, poikarakkaus... Uhhuh.

Allyalias kirjoitti...

SINUT ON MIELIKUVAMURHATTU!!!

Zepander kirjoitti...

Ihan säikähin, miten se Toi on teillekin jo ehtinyt. Mutta ehkä tässä onkin vain semmonen kevyt kaimuus-säikäytys kyseessä. Tai hyvin vikkelät sääret.

Ohari kirjoitti...

Zepa, 'Toi' on enemmänkin arvo- kuin erisnimi, ainakin täällä Tampereen suunnalla, mikä selittää Ton kerkiävyyttä (ei se nääs mikn jolupukki kumminkaan ole).