torstai 7. helmikuuta 2008

Kurssi kohti kaakkoa

"Ideoi 5–10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua."

1. Optimismin alkeet 3 op.
Kurssilla analysoimme maailmanlopun merkkejä jälkimodernissa kontekstissa. Tavoitteena on antaa opiskelijalle valmiudet suunnitella tulevaisuutta käyttäen siihen soveltuvia työkaluja, kuten kalenteria.
Perusvaatimuksena PESS01-kurssi (Pessimismin perusteet). Vanhojen opintovaatimusten mukaan opiskelevat suorittavat lisäksi kurssin Kiirastuli (2 ov.)

2. Käytännön anatomian opintokokonaisuus 6 op.
– selkärangan löytäminen
– suuna, päänä ja kätenä olemisen problematiikka
– lisäksi otamme käsittelyyn aiheita opiskelijoiden toiveiden mukaan
(paitsi "sotkuisain aivoin selvittely", sitä on jumaliste hinkattu viime vuosina kyllästymiseen asti ja nyt riittää, ei ne selviä, myöskään "kättä vetämisen illatiivina eli sisätulennon anatomiaa" ei tutkita ja turha on muutenkaan yrittää siellä sortua omaan näppäryyteen tai "menee herne nenään", yritetään nyt vaan pysyä asiallisuuksissa, isot ihmiset, t. kurssin vetäjä)
Opettelemme tunnistamaan keskeiset ruumiinjäsenet ja niihin liittyvät toiminnot.

3. Hypnoosia huviksi ja hyödyksi
Hypnotisoinnin opettelua pienryhmissä. Tavoitteena oppia manipuloimaan ihmisiä ja hallitsemaan maailmaa pienehköjä, vaikeuksissa kamppailevia sosiaalisia yksiköitä, kuten teinien sortamia kotitalouksia.

4. Saara: Krapulaton känni.
Ei kursikuuvasta _e . KUrsillee otn van 156 ensmistä jonlain mukan.h,

5. Saara: Paljastelun alkeet nykypäivänä.
Jatksurssi edddseeN: Läsnöolo pakolklinen.

6. Jospa: Opi ranskaa itsestään!
Osaatko lausua Franzuaa Mitterraaand? Entä Valerii Siskaadestään? Innostaako eroottinen pulputus; haluatko oppia rakkauden kielen? Voidaan yhdistää opintokokonaisuutena kursseihin 4 ja 5.

Haastan saunakaljan hinnalla kurssitarjonnan suunnitteluun mukaan kaikki, jotka siihen eivät vielä ole osallistuneet!

* * *

Mitä? Tässä kuulemma ei haasteta millään hinnalla. Höh. Pienenä koin suunnattomia onnenhetkiä kuunnellessani radiosta Sävellahjaa, jossa haastettiin tuttavuuksia mitä omituisempien asioiden hinnalla.

"Kerviset Iisalamesta haastavat Gård-Yli-Putkolat Jyräänkoskelta mukaan vaseliinipurkin hinnalla. Toivekappaleena Kisun Juustossa löytyy."

9 kommenttia:

kukkis kirjoitti...

Olipa kiva pitkästä aikaa tyrskähdellä näppiksille! Opettelemme tunnistamaan keskeiset ruumiinjäsenet ja niihin liittyvät toiminnot ... tsihihiih :) Samaa radio-ohjelmaakin ollaan kuunneltu!

Ohari kirjoitti...

Kukkis, kai noita haasteluohjelmia vieläkin tulee, jostain? Jotenkin rauhoittavaa oli se monotoninen haastelupajatus, ja piristeenä seassa aina joku absurdian kukkanen. Oi, lapsuus!

Helen kirjoitti...

Mulle tuli kanssa ihan tyttömäinen olo tuosta sävis-jutusta! Mutta kukkishan tässä kertoikin että nykyisin tulee radiosta lauantaisin "Entisten nuorten sävellahja"!!! Ihana idis, en vaan ole muistanut kuunnella. Ensi lauantaina nupit kaakkoon! Pitäisköhän toivoa jotakin ja haastaa, mutta minkä hinnalla? Jaksuhalin?

violet kirjoitti...

Saanko ilmoittaa ranskalaisen mieheni tuolle kurssi nro kuutoselle? Häneltä kun ei suju eroottinen pulputus sitten ollenkaan!
Itse voisin osallistua kolmoselle.
Minä tykkäsin aina Suomessa asuessani kuunnella Radio Suomea. Etenkin sunnuntaisin, kun tuli kansanradio. Onko se vielä hengissä?

Ohari kirjoitti...

Helen, en ole ihan varma, onko jaxuhaleihin varaa. Jos ihan vaan pikku tsempityksen hinnalla?

Jaxuhaleista ja muista [sensuuri iski tähän] tuli mieleeni: Kaura tiedotti, että Tokmanni mainostaa ja ilmeisesti siis myös myy Rakkautta on... paituleita. SIIS IIHHHH!!!! Onx ihqtuxel mitää rajaa? Semmoinen on hei meidän saatava! Kävin oikein kurkistamassa tuotetta intternetistä, ja sehän on niin vaaleanpunainen ja söpö, että oli taju lähteä. OOH!

Violet, ha, arvasin, että joku, jota asia koskee (ehkä kipeästikin), ottaa kantaa tuohon ranskan eroottisuuteen. Juurikin tällaisia tapauksia varten koulutuskeksittymämme on kehitellyt kurssin Kenkiä suutarin lapsille, 3 op., jolle ilmoittautumisia otetaan vastaan tuolla ---->

Saara kirjoitti...

Tsihhih. Pimee.

Ohari kirjoitti...

Saara. Se on se itte, joka eka toista siks sanoo.

sir Ola kirjoitti...

Tässä kenen tahansa opintotarpeet etuoikealta ja takavasemmalta täyttävät, anatomisesti assurbanipalisoidut koulutusohjelmat:

http://www.helsinki.fi/jarj/intelligenzia/sal/

ja

http://www.helsinki.fi/jarj/intelligenzia/sal/suloinen.html

Ohari kirjoitti...

Ola, ei saa, kualen nauruun! Ihkuja! Haluan ehdottomasti suloisen tiedekunnan jäseneksi, ja sassiin!

Kannattaa katsoa linkkien taakse. Tässä vielä oikopolku niille, jotka ovat liian laiskoja copypastettaakseen:
Suloinen tiedekunta
Salainen tiedekunta
Olkaa hyvät!