maanantai 25. helmikuuta 2008

Suutarin lapsilla ei ole sukkahousuja

Uusi lyhyt tukkani on, joskin kuulemma soma, valitettavan sojo, joka pyrkii tarmokkaasti nenään. Ei sentään omaani vaan Ton, joka makaa öisin selkäni takana ja nuuskuttaa niskaa (minun). Ehdotin hiusverkon virittelyä, koska tukka nenässä ei ole kiva sen paremmin tukan kuin nenänkään kannalta. Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että verkon rei'istä tukka sojottaisi ja pyrkisi nenään ehkä jopa vielä tarmokkaammin.

Miehethän tunnetusti ovat oikeita elämän innovaattoreita, kirjaimellisesti hirvittävän kekseliäitä ongelmanratkaisijoita. Minä ehdin jo haaveilla sievästä taivaansinisestä uimalakista, jossa olisi kivoja kumisia päivänkakkaroita, kun Toi ehdotti, että: "Hei, pannaan sun päähäs sukkahousut!"

No hiphei tosiaan! Kieltäydyin ystävällisesti, mutta kuitenkin, kun kuvittelin itseni pötköttämässä sängyssä sukkahousut päässä, harmittelin, ettei makuuhuoneessa ole mustavalolamppua. Pimeässä leveä virnuilu meni kyllä ihan hukkaan.

* * *

Pitikin mainita viime merkinnässä sukkahousut! Suutarin lapsilla ei ehkä ole sukkahousuja päässä mutta nixikkäiden epeleiden muijilla voi hyvinkin olla, sillä omat koirat kuolaavat aina pahiten.

(Sukkahousut! Päähän! Ennemmin tukka nenään.) (Ja eihän se tosiaan minun nenäni ole.) (Ehdotankin, että tunkee korvatulpat kärsäänsä.)

7 kommenttia:

Varapygmi kirjoitti...

Norlynin lapsilla on sukkahousuahdistus. Luulisin.

Touhis kirjoitti...

Pyykkipoika nenään Tuolle. Tsih ;-)

Ohari kirjoitti...

Pygmi, voi olla! Pitänee varmuuden vuoksi perustaa Norlynin lasten suojeluliitto ry.

Touhis, pyykkipoika käväisi itselläkin mielessä, mutta sitten hoksasin, että sehän tökkäsee ikävästi minua omaan niskaan. Niinpä kekkasin, että HAHAA! voisihan Tolle kiskaista sukkahousut päähän. Sukkahousun läpihän voi hengittää ja tämän voi kuka tahansa ammattitaitoinen pankkirosvo todistaa.

minh kirjoitti...

No höh, mulla on sukkahousut päässä töissäkin. Nimittäin vyötäröosasta leikattu hiuspanta. Se on paras hiuspanta, paitsi että siinä on saumat ohimojen kohdalla ja punaisia kuminauhanpätkiä tursuilee mustan neuloksen välistä..pitäisköhän investoida tukanleikkuuseen tai joihinkin pantalaitteisiin..?

Lukijat haluavat yksityiskohtaisen kuvauksen somasta sojottimestasi!
-minh-

Ohari kirjoitti...

Minh, no höh, tuskinpa tarvii investoida, kai sukkahousut nyt palasina l. ilman haarakiilaa menee vaikka kuinka. Jotenkin sietämätön ajatus oli haarakiila otsassa ja jalkuimet pupunkorvina, pimpelipom tai jotain.

Soman sojottimen (hmm) hahmottaa ehkä parhaiten, kun ajattelee päähän porkkanavarkaan syöksykypärän elikkäs ton taikinapöntön, jota myöten tukka kynitään. Töksö se on koko sojotin (hmm), mutta kasvanee vielä jonain päivänä (hmm!)

(Ihan vahingossa ja huomaamattaan ihminen voi kuulostaa ihan järkyttävän kaksi- tai jopa useampimieliseltä. Ohhoh & pahoittelut.)

Anonyymi kirjoitti...

Ha Ha
Hauska kuulla, että muillakin samoja ongelmia. Mulla oli pitkät hiukset, mutta ne oli aina Virranjakajan suussa. Aina sama ohje parturiin mennessäni:3mm:n siili. Hiukset lyhentyneet, muttei ongelma poistunut. Olen varma, että se siilikin kutittaisi. Siis pidä vaan tukka päässäsi =)
Mä tarjosin uimalaseja silmien suojaksi..
Entivanhaan unimyssyt oli kova sana. Afrikassa käydessäni ihmetytti, että naiset nukku muovipussi päässä!? (40astetta hellettä yöllä ja muovipussi!?)Ne suojeli hienoja koripunoskampauksiaan.
Liekö miehet sitten niin tyytyväisiä...
-siru-

Ohari kirjoitti...

Siru, pitkät hiukset kaiketi kutittavat vähiten, koska ne voi sulloa pään tai tyynyn alle, letittää ja kietoa pois kasvoilta. Ikävämpi homma on se, että tästä päästä pukkaa vain lyhyttä hiusta :-D