perjantai 8. helmikuuta 2008

Tullapuska

Elämässä täytyy joskus tehdä kauhean vaikeita ja kipeitäkin päätöksiä. Nyt esimerkiksi tuskailen sellaisen asian kanssa, että mieleni tekee kahvia ja pulla, ihan kamalasti, siis tosi pahasti. Mutta jos nyt syön kahvia ja pullaa, ei tunnin päästä tee mieli ruokaa ihan kamalasti tai ollenkaan ja ties koska sitten taas tekee. Jos en syö ruokaa ennen kuin lähden lipastolta kotiin, minulla on ehkä nälkä heti kotona ja siitä seuraa raivari (koska myös PMS).

Että istunko tässä nyt ja pähkin pullatuskissani ja vietän raivottoman iltapäivän? Vai annanko periksi paakelsihimolle ja skippaan lounaan? Vai – ja hähää huomioikaa tämä sumean looginen oveluus – menenkö nyt pullalle ja kahville ja syön silti lounaan noin tunnin päästä?

Parempi se on syöneitä syöttää kuin kuolleita viroottaa, sanoi mummuni muinoin. Se oli hyvin sanottu. Kahville! Pullalle!

11 kommenttia:

Obeesia kirjoitti...

Sinulle on haaste blogissani.

Kata Pultti kirjoitti...

No mä valkkaisin tuon vaihtoehdon kummatkin. Nyt varmaan myöhäistä täällä enää neuvoa.
Miten ratkaisit tämän suuren propleeman?

(mikä pulla oli kyseessä? pikku, rahka, voi, tavis, laskiais...? ulkosuomalainen riehaantuu ihan just pullan himossa. jos sais korvapuustin!!)

Holle kirjoitti...

Runebergintorttu ja laskiaispulla tänä vuonna samana päivänä.
Kaupan laskiaispullia on pakko tuunata lisätyllä vaahdolla ja hillolla.

makepeace75 kirjoitti...

No nyt mä haluaisin pullaa. Hö. Sun vika!

Polgara kirjoitti...

Ehdottomasti kahvia ja pullaa SEKÄ lounas ,D

Ohari kirjoitti...

Obeesia, haasteesta kiitos! Otetaanpa työn alle...

Kata, sekä että! Pulla oli omenatäytteinen lattana pulla. Paistettua omenaa, aah... Sitten oli vielä pinaattikeittoa ja munak lounaaksi, mutta voi, se ei ollut erityisen hyvää. Eikä suklaakiisselikään. Ne oli varmaan nyt niitä paljon puhuttuja tyhjiä kaloreita? (Lihoo vaikkei tule kiva mieli ollenkaan.)

Holle, lipastolla oli vallan mainio laskiaispulla. Vasta kassalla havahduin ajatukseen, että APUA JOS SE ONKIN MANTELISÖSSÖÄ, enkä kehdannut palauttaa silti. Mutta eipä vaan ollut, kerrankin kävi tuuri.

Makepeace, syö pullia, se kasvattaa kulmakarvoja!

Polgara, näin juurikin justiin.

oblomov_jr kirjoitti...

"Oharin paalu"?

Otsikossa on viron kieltä,
toivottavasti?

Paas likka selittäen!

makepeace75 kirjoitti...

Apuva! Tuleeko siitä semmoiset Preesnevi-karvat? Paha dilemma: rrrrakastan pullaa (ai näkyykö se?), mutta tahtoisin mieluusti nähdä eteeni ilman pusikoita. Kääks.

Ohari kirjoitti...

Oblo, kikkeli, minihamÄH. Pitäisi kai keksiä blogille nimi, kun paluu on tapahtunut ajat sitten ja paalu on vähän. Noh, vähän. Ehdotuksia?

Paalu ei kai ole viroa? Mutta paas on, sehän on liuskekivi! (Josta usein näen liukastumis-kaatumisunta.)

Makke, jos tulisi, olisi hienoa, koska a) minulla on ruipelot kulmakarvat (ja voi veljet että eräskin pulla on mennyt kurkusta alas) ja b) breesnevikulmisten pelko ehkä hillitsisi hiukan pullankulutusta (no tuskin sentään).

annareetta kirjoitti...

oharin pulla? tai hei tää on hyvä.

Hei, Ohari tuunaa sun pullas

eiku.

mä meen nyt nukkuu. joo. nyt mä menen.

Ohari kirjoitti...

Annareetta, toihan on hyvä! Jos sää et vieläkään ole mennyt nukkuun, mene nyt hyvä ihminen. Mää voin päivystää tästä eteenpäin, kato.