tiistai 18. maaliskuuta 2008

Kalluppi ja muuta blogistiikkaa

Lisäsin tuohon sivupalkkiin äänestyksen. Nyt jännittää ihan älyttömästi, että kuinka siinä käy! Kai minä kehtaan kehottaa teitä kaikkia rakkaat lukijat ynnä satunnaiset harhailijat sanomaan painava sananne kesäajasta? Kylläpä vaan kehtaan!

Sanokaa painava sananne kesäajasta, olkaa niin ystävälliset.

* * *

Jotain lämpimästi liikuttavaa on siinä, että blogiin tullaan jatkuvasti google-hauilla "Ohari ratsastaa" ja "Oharin paluu". En ihan tarkalleen tiedä, miksi se liikuttaa. Varmaankin siksi, että joku siellä intternetin toisella reunalla – tai ehkä ihan jopa lähinaapurissa, mistäs minä tiedän – näkee oikein vaivaa päätyäkseen tänne. Olen ilahtunut!

Koska kuitenkin olen venkoilevaa ihmissortimenttia ja silloin tällöin saatan ihan hetken mielijohteesta ja sen paremmin miettimättä¹ kekkasta blogille uuden järjettömän (hienon) nimen ja vaihtaa sen suit sait, nuo haut eräänä kauniina päivänä eivät enää johda minnekään. Voi mikä menetys! Varmaankin pieni ihmiskunnalle mutta jättiläistappio minulle. Siksipä, sekä narsistisesta itsekorostuksen tarpeesta², lisäsin reunaan myös aiempia nimiä keräävän roinalaatikon.

Ehkä se täyttyy, ehkä se jää kumisemaan tyhjyyttään. Jännittää vielä lisää!

* * *

¹) Olen myös suuri toiston, jankutuksen ja pleonasmien ystävä, ainakin silloin kun saan itse olla äänessä. Toiset voivat mieluusti kyllä tiivistää sanomansa ytimekkääksi.
²) Olen myös äärimmäisen yltiörehellinen, minä, ja muutenkin hyvä ihminen.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tunnistin itseni. Tulen aina Googlen kautta hakusanalla "Ohari ratsastaa", kun jotenkin siinä on ytyä. Voin salaa kuvitella, että Ohari ratsastaa minulla. Uuuuh!

Oharilla on messevät jutut. Tänne on mukava tulla kun Kolinat Panuhuoneesta on käyty läpi.

Ohari kirjoitti...

Anonyymi, minäkin tunnistan sinut. Kuten olen kyseisessä mestapaikassa todennut, minulla ei ole mitään oikeuksia fiktiivisiin osiini (tai kokonaisuuksiinkaan sen puolesta), joten siitä vaan. Yritän olla ajattelematta asiaa ja sen sijaan keskityn edelleen siihen Lipposeen.

Onpa varsin hämärää.

Muistaessani mainitsen myös, että kommenttilaatikko on varsin avoin myös kesäajan kommentoinnille!

Saara kirjoitti...

Jee, galluppi!

Ohari ratsastaa... voi hyvä ihme. Hieno blogin nimi olisi kyllä. Tai Missä Ohari ratsastaa, siellä... hm.

sir Ola kirjoitti...

Kesäaika olis iloinen asia, valitettavasti sellaista ei täällä tunneta. Ei tosin tarvi huristella kuin noin 100 km kohti Etelänapaa niin jo tunnetaan. Hiemankos korpeaa, kun pimeä koittaa varmemmin kuin yö suloisimman suven syömmessäkin jo ennen seiskaa. Tietysti Pikku Kakkonen on siinä vaiheessa jo katsottu, joten on toki aikakin siirtyä yöpuulle.

Ohari kirjoitti...

Saara, jee! (Miksi ihmiset vastaavat niin nirkoisesti? Onko se nyt iso vaiva painaa nappia, mitä? Höh.)

Ohari myös katsastaa ja patsastaa, on se semmoinen epeli. Minä. Köh. Tästä on nyt tulossa semmoinenkin ansa, että väistän viistosti hymyten.

Ola, teilläkö ei ole kesäaikaa? Ohhoh. En kommentoi nyt sen enempää, koska meinaan kirjoittaa aiheesta oikein oman merkinnän, kunhan aika on kypsä tai ehkä jopa ylikypsä. Hengitystä ei kannata pidätellä, sillä meinaaminen on vasta periaatteellinen aie, joka saattaa muuttua force majorin kuten laiskuuden tai muun luonnonvoiman vaikutuksesta ihan toiseksikin.

ulkopuolinen kirjoitti...

Olisi paljon mukavampaa siirtyä aina vaan talviaikaan, kun silloin saa nukkua yhden tunnin enemmän...

Sirokko kirjoitti...

Hyvä että tuli selvästi epäselväksi, nimi meinaan, epäilin jo itteäni lukihäiriöiseksi.Nyt tiedetään että oharinmetsästysaika voi alkaa koska vaan.
Mutta tarviiko kesäänkin joku aika, meillä se on aina, mitä yhdestä tunnista. Tai no, jetlaaki kasvaa saman verran mutta ei sekään tappava laaki ole.

Elina kirjoitti...

Minäkin, gallupeiden suurrakastaja, pallotin heti erään kohdan. Sovellan tähän vaalisalaisuutta, joten en kerro pallon paikkaa.

Mitä järkeä tulla googlen kautta kun voi tulla blogilistan kautta? ;))

Kari kirjoitti...

Kesäajassa ei Suomessa ole mitään järkeä, harmia vaan. Päivä on muutenkin pitkä ja valoista. Keski-Euroopassa tilanne on toinen.

/mek kirjoitti...

Surkiaa se on täälläkin, kaupasta ei saa salmiakkia eikä kesäaikaa. Pikku Kakkosta onneksi voi tapittaa silmät selällään tvkaistan kautta ja yöhän taas on ihmisen parasta aikaa kun voi painaa niin että nivuset repeilee. Ja polvet, ja nilkat.

Ohari kirjoitti...

Ulkopuolinen, olenpa juurikin ajatellut noin usein, melkeinpä joka maanantai. Ja tiistai. No okei, myös keskiviikkoisin. Joskus jopa torstaina. Perjantaita unohtamatta...

Sirokko, iik. Mikä metsästys, mitä, mitä en nyt taas tajua?! Pitääkö panikoida? Panikoin varmuuden vuoksi.

Elina, ei tarvitsekaan kertoa, ja kiitos äänestä! Arvostan kovin.

Kari, hmm :-)

/mek, varovasti nyt siellä. Hei, ihan tosi.

sirokko kirjoitti...

Sitä minä vaan että jos taas hetken mielijohteesta nikkaroit blogillesi uuden nimen. Olen just toipunut paluusta paaluun, metsästetäänköhän seuraavassa pulassa oharin pulua..

Ohari kirjoitti...

Sirokko, ah joo :-D Pulu pannaan harkintaan tietenkin! Oharin pulu... hmm. Kuulostaa aika kivalta.