keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Muista 2

Itselle tärkeistä asioista horistaan vain ja ainoastaan niille tahoille, joilta on edes teoriassa mahdollista odottaa kiinnostusta ja palautetta, joka on kannustavaa, myönteistä ja kriittisenäkin asiallista. Niille tahoille, jotka säännöllisesti ivaamalla ja vähättelemällä lyttäävät, keskitytään juttelemaan joko a) niistä itsestään tai b) niitä näitä (mitkä aika usein ovat 1 ja sama asia).

Näin pysyy oma mieli hyvänä ja kaikki ihmiset iloisina.

4 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Mää jo ihmettelin että TAASKO se päivittää...?! :-D

Ohari kirjoitti...

Hih, oon aktivoitunut taas perinteisen kaavan mukaan, eli silloin kun työt roikkuvat deadlinessa ja silloin kun helpottaa.

Seminaarityö on palautettu ja opponoitu, samaan syssyyn yksi kurssi tentitty. Alanpa tästä vääntämään kandia, joten päivitystahti ehkä tästäkin vielä kiristyy (jos vanhat merkit pitävät paikkansa) :-D

/mek kirjoitti...

Piti tähän laittaa, että eläinsuojelulain mukaan kandeja ei saa vääntää, mutta olisiko sellainen kommentti sitten osoittanut kiinnostusta ja kannustavaa palautetta, kysyn vaan.

Ohari kirjoitti...

Kysy vaan, minä vastaan: olisi! Tästäkin (toivottavasti) tuleva kandi liikuttui liki kyyneliin. Joku siellä jossain välittää kandeistakin! NYYH!