maanantai 2. helmikuuta 2009

Mutta helppoa ei ole kellään

Oharin tiedegornerista morjens!

Olemme empiirissä tutkimuksissamme tulleet siihen tulokseen, että ne naiset, joille on tarpeen huomautella pömpöttävästä vatsasta tai hyllyvästä persuksesta, kärsivät tavallista vakavammasta huumorintajun puutteesta. Lisäksi syndroomaan näyttää liittyvän seksuaalisen halun muutoksia (heikkenevään suuntaan) ja jopa valonarkuutta.

Suosittelemmekin, että huumorintajuiset miehet valitsisivat partnereikseen vain hyvin treenattuja, kiinteälihaisia kaunottaria ja aina tarpeen vaatiessa – mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään – päivittäisivät puoliso-osaston välttääkseen tarpeettomia inhimillisiä kärsimyksiä.

Huumorintajuttomien pönöttäjien esteettisten huomioiden aiheuttamista seuraamuksista ei ole juurikaan raportoitu, joten ilmeisesti heidän puolisonsa ovat sangen tyytyväisiä tutiseviin jenkkakahvoihinsa.

7 kommenttia:

oblomov_jr kirjoitti...

Sevverran väitän vastaan, ettei ne mtn jenkkakahvoja nykyään ole, vaan rokkikahvoja.

Vrt. runoilijan lausuma: "Rock me baby, rock me all night long!!"
-M.O.T.-

annareetta kirjoitti...

tiedegorner ja päivän naurahdus. posket hyllyy ja tutisee. :D

Polga kirjoitti...

Mmmm.... joo, jos vain se miespuolinen olento jossain olisi. Kissa ei kahvoista välitä, pikemminkin tykkää (lämmintä, pehmeää, voi punkea mihin vaan poimuun)!

Ohari kirjoitti...

Oblo, kiitos! Varsin osuva väite, jonka ostan mukisematta. Jäinpä vielä pohtimaan, josko nuorisolla on myös räppi-, poppi- ja hiphoppikahvoja. Emokahvoja ei ole, se on varma, sillä tavalla kapeita henkilöitä näyttävät olevan järjestäin he.

Annareetta, senkin vintiö! Tiede on vakava asia eikä sen äärellä käy hirnuminen.

Polga, näin on. Kissain kanssa puljatessa saattaa omakuva vääristyä kovin pahasti. Ihminen voi jopa hautaansa asti joutua siinä virheellisessä kuvitelmassa, että olisi muka kovinkin ihana. Koirat, jos mahdollista, ovat esteettiseltä silmältään vielä rajoittuneempia! Niille näyttää kelpaavan ihan mikä hyvänsä. Onneksi maailmalta on sentään mahdollista saada rehellistäkin palautetta. Se on hyvin tärkeää, koska –– nooh, kyllä siihen varmaan joku hyvä syy on.

Kissojen huono puoli taas on se, että ne syövät talouden koristekasvit. Vaikka niille kasvattaisi oman, yksityisen ohrapellon, niin laiduntavatko siellä? Eivät laidunna. Phalaenopsista ja hibiskusta järsivät niin, että henkensä heittävät kukkaparat. Hermo menee ja perheriita tulee – aivan turhaan. Kissa toljottaa tyhmänä huudon äärellä ja väittää, ettei tiennyt ettei juuri noita kasveja saa syödä.

Mites minä nyt tähän taas eksyin? No, tärkeä asia tämäkin ja suuri virhe universumissa.

DorianK kirjoitti...

Höh. Muuten ansiokkaasta kirjoituksesta löytyi harmittava puute.

"Suosittelemmekin, että huumorintajuiset miehet valitsisivat partnereikseen vain hyvin treenattuja, kiinteälihaisia kaunottaria"

Tämä kertoo selkeästi, mitä pitäisi tehdä. Ohjeistuksesta jäivät kuitenkin puuttumaan ne oleelliset miten ja etenkin mistä -osuudet.

Ohari kirjoitti...

Dorian, hyvä ihme, sinä tietysti odotat vastausta kuni kuuta nousevaa ja minä olen jo vallan leppynyt koko aiheesta. No mutta, tässä se tulee viimein. Tavallisestihan ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella ja naiset kauniimpia naapurissa. Tästä syntyy ikävä kehä: milloin nainen on naapurissa, on se ihq, milloin sen saa vikiteltyä kotiin elikkäs kämpille, se ei enää olekaan kauhean ihq vaan alkaa oitis turvota muodottomaksi tahi roikkua sieltä täältä. Pirullista! Vaan tähän on hyvinkin simppeli ratkaisu, joskin se hitusen ehkä kiertää koko ongelman: ken tahtoo tulla onnelliseksi naisen kanssa, kannattaa hänen tällätä ruusunpunaiset klasit päähänsä ja ennen kaikkea luopua henkilöön- ja etenkin ulkonäköönkäyvästä huumorintajusta tyystin.

Ugh!

DorianK kirjoitti...

No kyllä tuli odotettua, ja koko aika koneen ääressä silmiä ummistamatta. Onneksi (tai miten sen sitten kukakin mieltää) älysin sentään hengittää.

Ajattelinkin, että tilanne olisi ongelmallinen. Tokihan naisen voi pitää naapurissa ihan jatkuvasti ja hoitaa kädestä pitelemiset yms. rivoudet sujuvasti aidan yli kurkotellen, mutta sekin on aika hankalaa näin kerrostalossa.

Täytynee siis suunnata optikolle roosaokulaarien hakuun.