tiistai 11. elokuuta 2009

Paska juttu

Luonto on ihmeellinen ja hyvin kätevä, mutta joskus sitä on vähän autettava, esimerkiksi kitkemällä, lannoittamalla ja jalostustoiminnalla.

Kekkasin eilen vahingossa, miten kotoisista elintarvikkeista saa jalostettua vaikka mitä. Tarjoan teille reseptin:
Otetaan runsaasti pekonia ja useita kananmunia, paistetaan paksussa rasvassa, lisätään vähän suolaa suolan päälle. Kaadetaan lasiin tuoremehua. Voidellaan leipä, jota nuuhkaistaan epäluuloisesti, ja lisätään päälle muutamia siivuja juustoa, jota myös nuuhkaistaan epäluuloisesti.

Syödään koko satsi hyvällä ruokahalulla ja hihitellään samalla kelloa vilkuillen (18.32) kesälesken lounaalle. Kun kokki on poissa, vedetään suupielet rasvassa laardia ja mannaa ja korkeintaan tuhahdellaan rehuille, jos sitäkään. Jälkkäriksi kiskaistaan jättikuppi yötä mustempaa kahvia, jota jatketaan maidolla (jota nuuhkaistaan jne.), ja syödään jokin lähikaupasta hankittu helvetin ätläkkä suklaapatukka.

Taputellaan pötsiä hellästi ja kuljetetaan se sohvalle. Odotellaan hetki, jonka jälkeen kieriskellään, ähkitään ja hikoillaan eikä keskitytä ollenkaan televisioon. Lakataan pötsin hellä taputtelu tuskaantuneena. Viimeistään tässä vaiheessa lopetetaan hihittely. Mennään vessaan. Hämmästellään tulosta.

Tällä kertaa tästä tuli varpusparvi. Kyllä luonto on ihmeellinen!

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Ahhahhaa! Mikä loppuhuipennus! :D :D :D

oblomov jr kirjoitti...

Aivan."Luonto on ihmeellinenja hyvin kätevä". Tarvittaessa Luonto-Äiti rankaiseekin, kuten Ihmis-Äiditkin, hähä!

Ohari kirjoitti...

Tiina, näinpä! Suosikkisanontaa hokeakseni: Taikuri oli ittekin vähän ihmeissään.

Oblo, opinkohan läksyni? Jätänkö pekonin ikuisiksi ajoiksi? Itseäkin jännittää vähän.

Anonyymi kirjoitti...

tää oli hauska, -mutta opettavainen tarina!

cista