torstai 28. lokakuuta 2010

Täysikuuluu

Mitäs mulle, minulle rakkahin, oikein kuuluu? Katsotaanpa pitkästä aikaa.

Olin kesällä työharjoittelussa, se oli kivaa, sain tehdä vähän ekstraakin, josta sain jopa oikein rahapalkkaa, mutta josta tuskin seuraa sen enempää. Kiva kesäsuhde ja siinä se. Miksei muuten kukaan koskaan varoita ottamasta kesätyöpaikkaa? Siihen jopa kannustetaan, ja onko se moraalista, kysyn vaan.

* * *

Eipä tässä nyt oikein muuta kuulu. Paitsi aloin sivuaineena lukea tietojenkäsittelyä. Osaan tehdä java-ohjelman, joka arvuuttelee käyttäjältä lukuja ja toisen, joka osaa laskea merkkijonosta vokaalit. Luulen, että noilla ei vielä pääse ydinvoimalaa koodaamaan, mutta toisaalta tavoitteeni onkin oppia sen verran, että tajuan, mitä nörteiltä voi vaatia (nyt näyttää siltä, että ihan mitä vaan).

Gradun valmistelun harkinnan aloittelun suunnittelun pohdinta on kovassa vauhdissa. Jouluun mennessä pitäisi olla tutkimussuunnitelma valmiina ja keväällä pitäisi aloittaa itse homma. Voi morjens.

* * *

Tänään lipastolle mennessäni huomasin, että 40–50-vuotiaat miehet tunnistaa hyvin siitä, että niillä on musta nahkatakki, joka on olkapäistä leveä eikä helmassa resoria, mustat farkut, tukevat mustat kengät ja lyhyeksi leikattu hilpeästi harmaantuva tukka. Ne seisovat kadunkulmissa, puhuvat puhelimiinsa ja nostelevat ohikulkeville naisille kulmiaan puolitotisina keskeneräisen lauseen häiriintymättä. Ne vannovat bluesin ja viskin nimeen, koska se on kuulia (ja onhan se).

Tajusin myös, että ne ovat ikätovereitani, nuo ikääntyvät, raaminsa löytäneet miekkoset. Niitä on syntynyt niistä jätkistä, joiden kanssa käytiin välitunnilla tupakilla, jonka luonnollisena seurauksena istuttiin jälki-istunnossa.

Mitä sitten? En oikein tiedä, miksi tuo ajatus vaivaa. Ehkä pitäisi hankkia jakkupuku tai edes suorat housut ja kampaus. Käyttää silmälaseja ja paitapuseroita.

Tätä täytyy vielä miettiä.

21 kommenttia:

Kuulis kirjoitti...

Beibi, sun pitää lähteä mun kanssa etelämeren saarelle ja unohtaa kaikki jakkupukumiehet!

Ohari kirjoitti...

KUULIS! <3 Alan heti pakata.

Zepa kirjoitti...

Se jakkupukuluukki voisi olla mainio naamiaisasu vaikka meille kummallekin. Kukaan ei tuntis!

Ohari kirjoitti...

Zepa, mahtavaa! Olisi siis samalla sekä asiallinen että tunnistamaton.

(Kauheeta, tuli mieleen, että jospa nämä kaksi ovatkin sama asia mun, ja ehkä sunkin, kohdalla.) (Tätä ajatusta ei ehkä kannata jatkaa.) (Sulkeet.)

matlis kirjoitti...

tässä vielä parit sulkeet
(o)(o)

Ohari kirjoitti...

Kiitos Matlis! Ikinä ei oo ihmisellä liikaa tissejä. Vaihtarina tosi isot
( O ) ( O )

--KATA-- kirjoitti...

Ohari kultaseni, päräytänpä Tampereelle tuossa viikon päästä. Voidaanko tavata jakkupukusillamme?

Ohari kirjoitti...

Jessus sentään, ja Kata kans! Tottakai voidaan! Kuinkaas mää pysyn housuissani siihen asti?

(Oletan, että Kuulis jaksaa venttailla mua sinne etelämerelle vielä viikon, pari.) (Sulkeet.)

oblomov jr kirjoitti...

Kun vastaikkainasetteluaika [yhdys sana!] on taas täällä, vertaankin kesäduunarin elikkäs ton kesurin ja kesäkissan kohtelun eroja.

Eläinsuojelijat joka kesä valistaa kansaa, ja aivan syystäkin, ettei kesäkissaa saa syksyn tullen hylätä noin vaan oman onnensa nojaan.

Mut kesurin kohtalosta ei kukaan välitä, potkastaan kylmästi ulos!
Kysymättä edes, että kai sä nyt pärjäät.Ja sanomatta, että olis kiva, jos tulisit ensi kesänäkin meille takasin.

Hitunen inhimillisyyttä kehiin myös ihmistenkin kohtelussa, vaatii tää meitsi! Kissat on tietty söpöjä, mut niin on monet ihmisetkin!!1

Lilith kirjoitti...

Jee, Ohari on olemassa vielä! Oo useammin!

Ohari kirjoitti...

Oblo, meitsi ainakin on, ihan sumeen söpö meinaan! Ja onko kukaan itkeny perään? Ei ole! Missä on oikeus, missä vääryys? Huutomerkki! Vaadin varmuuden vuoksi oikeutta myös ei-söpöille kesureille, jos semmoisia nyt muka ees on.

Lilith, oon mää. Pitäis olla useemmin kyllä. Mutta toisaalta jos mää nyt menen vannoon, että tästä lähtien kyllä varmana oon ihan jatkuvasti, meen itteltäni piiloon taas kuukausikausiksi. Jee sitä paitsi ittelles!

Tiina kirjoitti...

No moi vaan!
Hei älä koskaan ikinä muutu... ♩♫♩

Tiina kirjoitti...

Apua! Kata! Ohari! Saanko määääääääää tulla mukaan?!!?

Ohari kirjoitti...

Jumankiekule, varmana kommentoin jo Tiinalle! No uusinta sitten:

Tiina, moi ittelles! Viestilöidään! Tähän poikkeuksellisesti pilkku,

Sun äitis kirjoitti...

Lisää tätä! Yhdellä postauksella sait kaivettua kuopistaan tukun tuttuja! Mä muuten ostin kesällä viisi paitapuseroa, joita en osaa käyttää, kun olen enempi poolokaulusihminen. Kampauksen hankkiminen myös kuulostaa todella eksoottiselta.

Ohari kirjoitti...

Paitapuserot on jotenkin konseptina kivoja: vilpoisia ja kurvikkaita. Mutta kun niitä pitää silittää, ne karttelevat käyttöä. Poolot olisi ihanoita, jos ikinä löytäisi hyviä. Esim. laadukkaat Nansot osoittautuivat kokeilussa lörpiksi. Poolon pitäisi olla jämpti (mistä seuraa tietysti muita ongelmia). Kun tarkemmin ajattelee, kaikissa vaatteissa on joku vika ja ne ovat hitonmmoinen riesa ihmiskunnalle. Lailla pitäisi kieltää, ja sama koskee kampauksia.

kukkis kirjoitti...

Ohari! Rakkahin! Mä luulen, että nahkatakkimiesten naispuolisella vastineella on pikemminkin farkut, huivi ja tosi iso käsveska tai reppu. Asuun kuuluu myös pilke silmäkulmassa. Mutta saatan olla väärässä tässä toisin kuin kaikissa muissa asioissa.
P.S. Mä en ala kun te kaikki kivat vaan tapailette Tampereella ja ite jörötän täällä ... :(

Ohari kirjoitti...

Kukkis, armain! Taidat olla oikeassa tässä(kin) asiassa. Voi herrajjesta, että inhoan sitä pilkettä silmäkulmassa! Farkut ja reppukassi on ok, huivikin vielä menettelisi, mutta en suostu mitään pilkkeitä edes harkitsemaan. Punastuksellinen myötähäpeä silminnähden kömpelöstä flirttailusta ja veikistelystä kakistaa liikaa. Sillä lailla ykstotinen jöröttäjä olen. MUTTA älä sinä siellä jörötä ensinkään! Hyppää junaan! Tule ihanaan Tampereeseen! Hämeessä kaikki on toisin!

kukkis kirjoitti...

"Hämeessä kaikki on toisin!" Mahtava slogan! Kätkin sen syrämelleni ja tutkiskelen sitä siellä.
Mähän hyppään, jos kerrotte, milloin ja minne tuun!

Eevertti kirjoitti...

Ohari, jee!
Kohta olisi ollut vuosittaisen joulutervehdys-/"kirjoita pliis"-viestin aika, mutta ehditkin ensin :)

Polga kirjoitti...

Äkkiä tänne ne miehet - olenkin ihmetellyt, mistä niitä löytyy...

Toisaalta, en ole tuossa vaiheessa :)

Ja tässä vielä lisää ( V ) ( V )