lauantai 15. helmikuuta 2014

Tässä on tarpeeksi jo kaikkea muutenkin

Joskus on varmaan hyvä miettiä sitä, mitä tekisi, jos ei tarvitsisi tehdä mitään. Jos saisi lotossa päävoiton eikä olisi huolta huomisesta.

* * *

Olisin mukavassa asennossa kotisohvalla ja kuuntelisin J. Karjalaisen Et ole yksin -levyä. Kerran toisensa jälkeen, ja yrittäisin – jotain tehdäkseni – olla analysoimatta sitä. Kaipaisin levyä kuunnellessani sitä laulua, jossa kerrotaan verisestä miehestä Marjaniemessä. Muistaako sitä kukaan?

* * *

Maanantaiaamuna perun lääkärin soittoajan maaliskuulle. En anna yleishyödylliselle labralle virtsaani enkä vertani. Paskat. (En anna sitäkään.) Jos verenpaineeni on koholla, se on oma asiani.

* * *

Haluan unohtaa oman napani, ja saan tehdä niin. Kaikki saa.

4 kommenttia:

Lilith kirjoitti...

Meinasin alkaa touhottaa Laura Häkkisen silmistä. Että minä muistan kyllä just sen biisin ja se on aivan paras. Sitten tajusin että eiku se on ihan eri.

Anarkia on hyvä aloittaa terveyspuolelta. Oppivat mittailemaan ja tökkimään! Ai jumalauta että se kyrsii kun ensin pitää mennä sille valelääkärille ja jos sitä onnistuu ilahduttamaan tarpeeksi nöyrällä asenteella niin pääsee oikealle lääkärille.

Mutta toivottavasti sun terveyspuolella menee hyvin ja tämä oli vaan nyt sattuma, (vähän lottovoiton tapainen) että sulla oli soittoaika.

Ja kiva kun joku päivittää! Minä en oo jaksanu.

Tiina kirjoitti...

Multa mitattiin eilen verenpaine. Se oli aivan hyvä. Mitattiin myös vyötärönympärys. Se ei ollut hyvä. Tänä aamuna meinasikin sitten lähteä taju. You win some, lose some, niin kuin Lemmy sanoo.

Polga kirjoitti...

Mmm, oletusarvo on, että ehkä sitten tekisi silti sitä samaa kuin nytkin? :(

Biisi on Verinen mies ja tästä se lähtee: http://www.youtube.com/watch?v=3IULZHBtXLw ja sanat ovat tässä: http://www.lyricsbox.com/j-karjalainen-lyrics-verinen-mies-69mr5rt.html

Minä kieltäydyin seulonnoista, koska en halua kuulla kettuilua siitä, etten pysty sopivaan asentoon (selkä, lonkat jne)!

Ohari kirjoitti...

Lilith, tunnelmissa pysyäkseni totean, että paska jätkä se Karjalainen. Tekee toinen toistaan parempia piisejä niin, että on ihan mahdoton sanoa, mikä niistä on paras. Luulen, että terveyspuolella menee parhaiten, kun ei mene lääkäriin ollenkaan. Pitäkööt tunkkinsa ja mittarinsa. (Päivitä ny.)
Tiina, kyllä Lemmy tietää. Älä anna mittailla itseäsi.
Polga, niin.