sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Vaaleanpunaisia kukkahattuajatuksia

Tajunnanvirtaa Timo Soinin tyyliin:

* * *

Jos puskasta kuuluu huuto, siellä on joku tai jokin, joka huutaa.

Punaiset asiat ovat punaisia, kun taas vihreissä on vihreä sävy.
(Värisokeat älkööt vaivautuko liikaa.)

Voi voi voi voi voi voi.

En minäkään ymmärrä sitä, mitä te yritätte ymmärtää.

* * *

Tässä vielä, ansaitsemattomien vapaapäivien* kunniaksi, 1. pääsiäispäivän tunnelmissa kirjoitettuun kirjoitukseen kannustanut filosofinen pohdinta kuvakaappauksena (niin teidän ei välttämättä tarvitse vaivautua perille asti).
* * *

Ei vaikuta kännipolkkaukselta™ nuo Timo Soinin onelinerit sitten niin yhtään. Eikä tätäkään kirjoittaessa kulunut noin kahta keskiolutta enempää.

* * *

*) Ansaitsemattomia vapaapäiviä ovat nämä pääsiäispyhät meille ateisteille ja pakanoille, jotka emme pääsiäistä vietä, mutta joille vapaapäivät silti kelpaavat.
Kyllä, linkki johtaa Soinin Plokiin. Hanskat käteen mielellään jo ennen klikkausta.

* * *

PS. Minä horisen omiani tamperelaiselta yksityispartsilta käsin. Soini on puoluejohtaja, presidenttiehdokas ja entinen MEP. Meillä on kuusi vuotta ikäeroa. Soini on syntynyt Raumalla ja ollut ehdolla poliittisiin tehtäviin Kuopiossa, Tampereella, Espoossa sekä yleisemmin Uudellamaalla. En minäkään ole mistään kotoisin, mutta toisaalta enpä ole sitten ängennyt puoluejohtajaksikaan.

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Mää julistan aina tähän aikaan vuodesta (ja jouluna ja mitä näitä on), miten kristityt on pöllineet nää bileet meiltä pakanoilta, niin että alkaa jo itseänikin kyllästyttää se virsi.

Soinista taas... niin. Se on just sitä miltä näyttää, kuten hän itsekin sanoi.

Ohari kirjoitti...

Hyvä se on vissiin sitten pitää siitä äläkkää, vaikka luulisi, että kaikkihan sen tietää: Jeesus sovitettiin siihen mitä on, ei toisinpäin. Voi muuten tosiaan olla, että me ateistit saamme kiittää kristittyjä piirejä (eli evankelisluterilaista kirkkoa) vapaapäivistä. Pitäisikö meidän vaatia täsmälleen samat vapaat vaikkapa täsmällisiin kalenteriaikohin perustuen? Eli kun kristilliset viettävät pääsiäistä milloin sattuu, me viettäisimme sitä oman kalenterimme mukaan? Olisihan se aika kätevää monin tavoin. Työnantaja ainakin huutaisi suoraa huutoa silkasta ilosta.

Soini on listattu Der Spiegelin toimesta 10 vaikuttavimman EU-vastustajan joukkoon. Soinia ei voi sivuuttaa ihan olankohtautuksella kotimaankaan politiikassa, vaikka mieli tekisi ja vaikka hän olisi sen ansainnut.