perjantai 28. marraskuuta 2014

Törley it is then

Eduskunta äänesti tänään niin kuin pitikin: sukupuolineutraali avioliittolaki lähtee suuren valiokunnan käsiteltäväksi äänin
105–92. Huh, jännitti aika tavalla seurata äänestystä Areenasta. Onneksi ei tarvitse kauheasti vaivata sillä mieltään, miltä nyt tuntuisi, jos luvut olisivat toisin päin.

* * *

Tasa-arvo ja humanismi harppasivat ison loikan hyvään suuntaan. Maailma muuttuu paremmaksi. Ihmiset löysäävät pipojaan ja ovat toisaan kohtaan kivampia. Toivottavasti vielä jonain päivänä ne loputkin asioita vatvovat lakkaavat miettimästä, millä tavalla kukin omassa yksityisyydessään seksuaalisuuttaan toteuttaa. Esimerkiksi Timo Soinin rakkauselämän pohtiminen on vienyt minulta ihan hirvittävästi aikaa ja aiheuttanut useita vaarallisia tilanteita. James Hirvisaaren eroottisten puuhien ajattelusta en edes ala!

* * *

No ei vaiskaan. En katso kauhuelokuviakaan, koska ne ovat minulle liian kuohuttavia.

* * *

Kuohuttavasta tulikin mieleeni, että nyt se on kuulkaa kuoharin paikka.

Rakkautta itsekullekin! James Hirvisaarellekin.

2 kommenttia:

sir Ola kirjoitti...

On se kuule reuna Jameksenkin kupissa.
https://twitter.com/jameshirvisaari/status/539000626248941568

Ohari kirjoitti...

On se karu ukko. Kävin jo tässä päivänä muutamana lurkkimassa, myönnän! Ja teki mieleni alkaa häntä seurata, myönnän! Vähän niin kuin tekee mieli haistella kakkaa tai jotain muuta pahanhajuista, vaikka tietää, että ällöttäähän se. (Kyllä tekee muidenkin, myöntäkää!)

Onneksi päätin sitten kuitenkin, että en rupee. Eihän sitä kakkaa tai muuta pahanhajuistakaan tule kuin kerran nuuhkaistua, vähän niin kuin vakuudeksi.